Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció al programa de la Diputació, Castelló per a tots
Actualitat

Obert el termini d’inscripció al programa de la Diputació, Castelló per a tots

43 seg

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló ha obert ja el termini d’inscripció per al programa de vacances, Castelló per a tots, dirigit a persones residents a la província de Castelló, que siguen majors de 18 anys i posseïsquen Certificat de Discapacitat, en el qual conste mobilitat reduïda.

A4-CASTELLON-PARA-TODOS

Segons han detallat, des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, la finalitat d’aquestes ajudes és contribuir al benestar social de les persones amb mobilitat reduïda de la província de Castelló, incentivant el benestar i la qualitat de vida a través de la realització de viatges.

Les estades estaran finançades íntegrament pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló i inclouen: estades de 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona de costa, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, pensió completa, allotjament i excursió d’un dia complet a un altre municipi. El termini d’inscripció finalitza el 25 de març.

Les persones que desitgen obtindre més informació poden dirigir-se al departament de Serveis Socials o a través de www.dipcas.es, www.turismodecastellon.com (964 359883).

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →