Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció al programa de la Diputació, Castelló per a tots
Actualitat

Obert el termini d’inscripció al programa de la Diputació, Castelló per a tots

43 seg

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló ha obert ja el termini d’inscripció per al programa de vacances, Castelló per a tots, dirigit a persones residents a la província de Castelló, que siguen majors de 18 anys i posseïsquen Certificat de Discapacitat, en el qual conste mobilitat reduïda.

A4-CASTELLON-PARA-TODOS

Segons han detallat, des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, la finalitat d’aquestes ajudes és contribuir al benestar social de les persones amb mobilitat reduïda de la província de Castelló, incentivant el benestar i la qualitat de vida a través de la realització de viatges.

Les estades estaran finançades íntegrament pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló i inclouen: estades de 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona de costa, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, pensió completa, allotjament i excursió d’un dia complet a un altre municipi. El termini d’inscripció finalitza el 25 de març.

Les persones que desitgen obtindre més informació poden dirigir-se al departament de Serveis Socials o a través de www.dipcas.es, www.turismodecastellon.com (964 359883).

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →