Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció per al programa de termalisme de l’IMSERSO
Actualitat

Obert el termini d’inscripció per al programa de termalisme de l’IMSERSO

47 seg

programatermalisme

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que, ja s’ha obert el termini d’inscripció per a poder ser beneficiaris del programa de termalisme, que ofereix cada any l’IMSERSO.

Segons ha detallat la treballadora social de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, Raquel Escrig, per a poder beneficiar-se d’aquest programa s’ha de tindre almenys un dels següents requisits: ser pensionista de jubilació o incapacitat permanent, ser pensionista de viduïtat amb 55 anys complits, ser pensionista per altres conceptes o perceptor de prestacions o subsidis de desocupació, amb 60 o més anys d’edat, ser assegurat o beneficiari del sistema de la Seguretat Social espanyol amb més de 65 anys d’edat, no patir alteracions del comportament, poder valdre’s per si mateix per a les activitats de la vida diària i requerir tractaments termals.

El programa ofereix torns d’estada en balnearis, de diferent durada, durant els mesos de febrer a desembre amb una pernoctació de nou i onze dies. Els veïns i veïnes que vulguen obtindre més informació, respecte al citat programa poden telefonar al 901.109.899, visitar la web https://sede.imserso.gob.es o en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →