Inici » Notícies » Obert el termini per a la inscripció a la Marxa Senderista de Sta. Magdalena
Actualitat

Obert el termini per a la inscripció a la Marxa Senderista de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert el termini d’inscripció per a la VIII Marxa Senderita pel terme, que se celebrarà el dia 14 de maig i que discorrerà pels més bells paratges del Parc Natural de la Serra d´Irta.

marxa

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha detallat que l’eixida serà a les 7.30 des del poliesportiu municipal, lloc on després de passar el control de dorsals es partirà  direcció al Castell. “Ens endinsarem en la Serra de Irta per a gaudir de les belles vistes que ens ofereixen “Els calciners” i continuarem fins a arribar al “Castell de Polpis” allí podrem veure la magnífica fortalesa”.

La Mallada de la Rabosa o el Coll de la Palma seran uns altres dels punts que es visitaran. Posteriorment, els senderistes, que facen la marxa llarga, aniran al Mas del Senyor, la Font d´en Canes i es podrà contemplar, si el dia ho permet, les illes Columbretes. Després es baixarà pel Barranc de la Carrera i es finalitzarà la marxa en el poliesportiu municipal, lloc en el qual es realitzarà un menjar de germanor entre tots els participants.

Hi haurà també dos avituallamients en els quals reposar forces, ja que la marxa curta té una distància de 8.20 km i la llarga 18.50 km i amb una dificultat mitjana-alta.

marxa5

Els formularis d’inscripció estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament o en les pròpies oficines. El preu és de 13 euros per als adults i 7 euros per als menors de 12 anys i s’inclou l’assegurança d’accidents, els avituallamients, la samarreta commemorativa i el menjar per a tots els participants.

 

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →