Inici » Notícies » Obert el termini per a sol·licitar el Bo Respir de la Generalitat Valenciana
Actualitat

Obert el termini per a sol·licitar el Bo Respir de la Generalitat Valenciana

1 min, 4 seg

 

BORESPIRLa Generalitat Valenciana ha obert el termini per a sol·licitar el Bo Respir 2019, que inclou tres tipus de bo, segons les necessitats de les persones interessades. Es tracta d’una sèrie d’estades temporals gratuïtes per a dependents en Residències de la Tercera Edat, que tenen com a objectiu l’afavorir el descans dels cuidadors. Aquesta subvenció es pot tramitar en els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

El Bo Respir pot ser sol·licitat fins al 4 de febrer per persones dependents, que trobant-se ateses habitualment en el seu domicili personal o familiar, necessiten de l’atenció temporal en un centre especialitzat.

El programa s’articula entorn de tres modalitats:

– Bo Respir Mensual o Bo Verd, l’estada serà d’un mes en una residència de la tercera edat, en el període que trie l’interessat.
– Bo Respir dies o Bo Blau, 20 bons diaris en les dates triades pels interessats.
– Bo Respir Cap de setmana o Bo Blanc, 12 bons per al seu gaudi en residència de tercera edat en els caps de setmana, que els interessats trien.

Amb aquest programa de Bo Respir es busca finançar estades de caràcter temporal en residències de tercera edat, quan per necessitats que afecten les persones majors o als seus cuidadors familiars, les persones majors necessiten l’atenció en un centre especialitzat que substituïsca les cures que, de forma habitual, es presenta i/o es reben en l’àmbit familiar.

Qualsevol persona interessada a rebre informació i tramitar la sol·licitud del citat bo, pot dirigir-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →