Inici » Notícies » Obert el termini per a sol·licitar el Bo Respir de la Generalitat Valenciana
Actualitat

Obert el termini per a sol·licitar el Bo Respir de la Generalitat Valenciana

1 min, 4 seg

 

BORESPIRLa Generalitat Valenciana ha obert el termini per a sol·licitar el Bo Respir 2019, que inclou tres tipus de bo, segons les necessitats de les persones interessades. Es tracta d’una sèrie d’estades temporals gratuïtes per a dependents en Residències de la Tercera Edat, que tenen com a objectiu l’afavorir el descans dels cuidadors. Aquesta subvenció es pot tramitar en els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

El Bo Respir pot ser sol·licitat fins al 4 de febrer per persones dependents, que trobant-se ateses habitualment en el seu domicili personal o familiar, necessiten de l’atenció temporal en un centre especialitzat.

El programa s’articula entorn de tres modalitats:

– Bo Respir Mensual o Bo Verd, l’estada serà d’un mes en una residència de la tercera edat, en el període que trie l’interessat.
– Bo Respir dies o Bo Blau, 20 bons diaris en les dates triades pels interessats.
– Bo Respir Cap de setmana o Bo Blanc, 12 bons per al seu gaudi en residència de tercera edat en els caps de setmana, que els interessats trien.

Amb aquest programa de Bo Respir es busca finançar estades de caràcter temporal en residències de tercera edat, quan per necessitats que afecten les persones majors o als seus cuidadors familiars, les persones majors necessiten l’atenció en un centre especialitzat que substituïsca les cures que, de forma habitual, es presenta i/o es reben en l’àmbit familiar.

Qualsevol persona interessada a rebre informació i tramitar la sol·licitud del citat bo, pot dirigir-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →