Inici » Notícies » Obert el termini de sol·licitud per a les Vacances Socials de la Generalitat
Actualitat

Obert el termini de sol·licitud per a les Vacances Socials de la Generalitat

35 seg

VACANCES SOCIALS

La Generalitat Valenciana ja ha obert el termini per a realitzar sol·licituds noves de les Vacances Socials per a majors de cara a l’any 2020. L’objectiu no és un altre que, proporcionar un període vacacional a les persones majors de la Comunitat Valenciana, promocionar l’envelliment actiu, el desenvolupament personal, els hàbits de vida saludables i el coneixement d’espais turístics de la Comunitat Valenciana.

Poden sol·licitar aquest programa, segons s’ha detallat des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena, totes les persones majors de 65 anys, o de 60, que siguen pensionistes i residents en la Comunitat Valenciana.

Les Vacances Socials de la Generalitat inclouen allotjament, en règim de pensió completa durant 3 dies i 2 nits, així com diferents activitats per als beneficiaris d’aquest programa.

Les persones que desitgen obtindre més informació, poden dirigir-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →