Inici » Notícies » Oberta la inscripció per a la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena
Actualitat

Oberta la inscripció per a la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena

39 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, ja està obert el termini d’inscripció per a l’alumnat que vulga utilitzar el servei de Ludoteca Municipal durant el curs 2022-2023.

Les famílies amb xiquets i xiquetes nascudes en els anys 2020-2021 i 2022 podran inscriure’ls en aquest servei municipal, que tracta de millorar la conciliació de la vida laboral i familiar, al mateix temps que inicia als més xicotets en l’etapa preescolar.

“Novament posem en marxa el servei de Ludoteca Municipal, que serà coordinat per dos mestres graduades en Educació Infantil, que han sigut contractades gràcies al programa EMDONA de la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquest curs l’iniciarem el dia 12 de setembre, coincidint amb el calendari escolar, marcat per la Generalitat”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, qui recorda que es tracta d’una eina completament gratuïta per a les famílies magdaleneres.

Més informació i inscripcions a l’Ajuntament de Santa Magdalena (Edifici Social, primera planta).

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →