Inici » Notícies » Obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu
Actualitat

Obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu

48 seg

FICHA-ESCOLA-ESTIU-POLPIS-2016-1

La temàtica girarà entorn de les Olimpíades

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer les diferents activitats,  que es duran a terme dins de l’Escola d’Estiu, organitzada pel consistori i gestionada per Iocum S.L.

Aquest campus estiuenc es desenvoluparà entre el 4 i el 15 de juliol en el pavelló poliesportiu i en horari de 10 a13 hores. Les edats a les quals va dirigit són d’1 a 16 anys, establint-se diversos grups, un per als alumnes d’1-3 anys, un altre per a 3-12  i un tercer per als xiquets de 12-16 anys. Cada grup realitzarà una sèrie d’activitats en funció de les seues edats i sempre sota la vigilància de monitors especialitzats.

“Enguany l’Escola d’estiu tindrà una temàtica i s’ha decidit que siguen les Olimpíades i al voltant d´aquest  tema es faran tot tipus de tallers i activitats”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta.Magdalena.

Els preus del campus són de 25 €/empadronats en Sta. Magdalena i 35€/no empadronats. Les inscripcions s’hauran de realitzar abans del 24 de juny en l’Ajuntament, aportant el justificant de pagament o a través de l’adreça de correu electrònic: [email protected]

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →