Inici » Notícies » El Pacte per l’Ocupació Maestrat Litoral obri el termini de selecció per a l’escola taller, Et Formem
Actualitat

El Pacte per l’Ocupació Maestrat Litoral obri el termini de selecció per a l’escola taller, Et Formem

42 seg

ETFORMEM

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que el Pacte per l’Ocupació, Maestrat Litoral, del qual forma part la localitat, ha obert el termini de sol·licitud per a poder formar part del programa d’Escoles d’Ocupació, ‘Et Formem’, que té com a objectiu la formació de les persones desocupades, majors de 18 anys, pertanyents a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral o vulnerables, mitjançant la realització d’accions formatives, tant teòriques com pràctiques. Els alumnes seran residents de les 8 poblacions del Pacte. D’aquesta manera, els veïns de Sta. Magdalena poden optar a algunes de les places disponibles. Els participants d’aquest taller obtindran el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Totes les persones interessades hauran de dirigir-se al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, estant prèviament inscrites en el SERVEF com a demandants d’ocupació i tindre disponibilitat de vehicle propi. Les classes està previst que donen començament el 3 de juny, a Benicarló i el termini de presentació de sol·licituds finalitza aquest mateix divendres, 10 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →