Inici » Notícies » Pep Gimeno “Botifarra” obri la programació de Nadal de Sta. Magdalena
Actualitat

Pep Gimeno “Botifarra” obri la programació de Nadal de Sta. Magdalena

1 min, 49 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat a conèixer els actes, que conformen la programació Nadalenca del municipi per a aquestes dates i que es desenvoluparà entre el 16 de desembre i el 6 de gener.

danses2 paje1

L’acte estrella d’aquest Nadal és l’espectacle, Ja ve Nadal, a càrrec de Pep Gimeno “Botifarra” i l’Agrupació Musical Santa Magdalena, que tindrà lloc el divendres 16 de desembre en el pavelló poliesportiu cobert del municipi. “Estem molt il·lusionats perquè de nou el cantaor, Pep Gimeno Botifarra, col·labora amb la banda de Sta. Magdalena en un espectacle nadalenc i dirigit per a tots els públics”. De fet, els alumnes de l’Escola Infantil i de la Coral de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona, també actuaran en aquest espectacle. L’entrada-donatiu és de tres euros.

botifarra

L’endemà, l’AMPA del CEIP Albert Selma organitza una xarrada sobre les estratègies de mediació parental per a regular l’ús de les noves tecnologies en els menors i a la vesprada, a les 18 hores, el Grup de Danses Magdaleneres oferirà la seua actuació de Nadal.

Els més xicotets, d’altra banda, gaudiran d’un compta contes, El Pessebre dels Embolics, en la Capella el dia 21 a les 18 hores i del recital de cançons i arribada del Pare Noel el dia 22 en el pavelló poliesportiu.

Els dies 23, 28, 29 i  30,  estan programades activitats infantils entre les 11 i les 13 hores en la plaça Espanya, mentre que el dia 24 de desembre arribarà el Patge dels Reis Mags per a arreplegar les cartes dels més xicotets de la casa. Prèviament, a les 11 hores hi haurà una xocolatada, organitzada per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, entitat que també organitza els dies 26 de desembre i 2 de gener vesprades de cinema en família amb la projecció de les pel·lícules, “Buscando a Dory” i “Zipi i Zape y la isla del Capitán”.

El Club de Caçadors Sant Lázaro, amb col·laboració de la Federació de Caça i l’Ajuntament de Sta. Magdalena organitza el I Concurs de Dibuix d’espècies cinegétiques vives el dia 29 de desembre a les 11 hores, en el qual els xiquets realitzaran el seu propi dibuix. El lliurament de premis es realitzarà l’endemà a les 12.30 hores.

L’any 2016 el tancaran els magdaleners amb la IV Sant Silvestre, pels carrers de la localitat i  amb un sopar de germanor en el pavelló poliesportiu. L’entrada és gratuïta i hi haurà ball amb  el “Duo Mediterraneo”, mentre que a les 24 hores estan previstes les 12 campanadas en la plaça Espanya. La festa continuarà en el pavelló poliesportiu.

Les activitats es tancaran el dia 5 de gener, a les 19 hores amb la visita de SSMM els Reis Mags, en una jornada màgica per als xiquets magdaleners.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →