Inici » Notícies » Pep Gimeno, Botifarra, plat fort de les Festes de Sta. Magdalena
Actualitat

Pep Gimeno, Botifarra, plat fort de les Festes de Sta. Magdalena

2 min, 7 seg

Entre el 17 i el 26 de juliol Sta Magdalena ofereix un ampli programa gratuït
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ho té tot llest perquè s’inicien a les Festes Patronals, en honor a María Magdalena i María Inmaculada, que se celebraran entre el 17 i el 26 de juliol i que han sigut organitzades a través de la Comissió de Festes.
Enguany els festejos s’iniciaran el divendres, 17 de juliol, amb l’acte de proclamació de les Festeres 2015, en la plaça Espanya. Ingrid Hernández Gellida, de l’Associació de Bolilleras, Noelia Mínguez Adell, de l´AMPA, Tamara Adell Ramos, de l’Agrupació Musical, Sara *Felis Ramos, de l´Associació Amics de Sant Vicent, Melania Moya García, del Grup de Danses Magdaleneres, Silvia Beltrán Sánchez, de la Colla de Dolçainers i Tabaleters i Rebeca Bou González, del Club de Jubilats i Pensionistes, seran les Festeres Majors, mentre que Jennyfer García Medina, Eric Burgos Segura, Arancha Arnau Tortajada i Guillem Esperanza Moya són els màxims representants infantils.

festeresalcaldeok

El càrrec de *mantenedora de tan brillant acte, enguany ha recaigut en Ana Cervera Pauner, nascuda al Prat però de pares magdaleneros. Després de la proclamació i la corresponent ofrena a la patrona del municipi, hi haurà orquestra en el pavelló poliesportiu.

“La programació està pensada en tots els públics, són unes festes pensades per al poble i pel poble i des del primer veí i fins a l’últim, així com tots els que ens visiten aquests dies, van a poder gaudir, de forma totalment gratuïta i popular de l’ampli programa”, ha anunciat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Les festes es perllongaran fins al dia 26 de juliol i destaca en la programació festiva, el concert del diumenge 19, de Pep Gimeno, Botifarra, que oferirà el seu espectacle, Botifarra a Banda, juntament amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

“El Botifarra és tot un referent del folklore valencià, que ofereix un espectacle sensacional amb música de la nostra terra i que haja decidit participar de les nostres festes, juntament amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, és per a nosaltres un gran orgull”, ha manifestat el primer edil magdalenero.

D’altra banda, el Dia de la Patrona, el 22 de juliol, se celebrarà la tradicional missa i l’espectacle del Grup de Danses Magdaleneres, juntament amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, mentre que el dia 23, destaca la posada en escena del musical Mamma Mia, a càrrec de la companyia teatral benicarlanda, Teatre de Guàrdia. A més, hi haurà un espectacle de música dels anys 80, que també figura com a novetat.

No faltaran tampoc els sopars de *pa i porta o de Tombet de Bou, que són ja un clàssic en les Festes Patronals, les revetles gratuïtes, ni tampoc les exhibicions de bestiar boví, que són un altre dels plats forts dels festejos. Els més xicotets també podran gaudir d’entrades de bous alternatives.

L’alcalde de Sta. Magdalena també ha volgut valorar “el gran treball que fan totes i cadascuna de les associacions, ja que amb la programació d’actes propis contribueixen a enaltir les nostres festes”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →