Inici » Notícies » Polpís recrea el seu passat més esplendorós amb l’activitat ‘Els teus Castells’
Actualitat

Polpís recrea el seu passat més esplendorós amb l’activitat ‘Els teus Castells’

1 min, 22 seg

El castell de Polpís ha tornat a la seua època daurada amb les activitats de recreació histórica,que s’han impulsat des de la Diputació Provincial de Castelló per a dinamitzar la fortalesa i atraure als visitants.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz; la diputada de Medi natural, María Jiménez, i la diputada de Joventut, Lluïsa Monferrer, acompanyades de l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou i la directora del Castell de Peníscola, Ester Forner, han participat en la ruta senderista per les muntanyes de Santa Magdalena de Polpís fins a arribar al castell, Polpís, on diversos actors i actrius han recreat, a través de diferents tallers la manera de viure dels habitants d’aquesta fortalesa. D’aquesta manera, i a través de diferents sessions, han participat en aquesta activitat més de 50 persones, atretes per la bellesa i singularitat d’aquest castell, enclavat en ple Parc Natural de la Serra d´Irta.

En opinió de Ruth Sanz, diputada de Cultura: “l’acolliment d’aquesta activitat que la Diputació ha llançat per primera vegada demostra les ganes del públic per conéixer la història i la cultura del nostre territori”, destacant a més “la gran professionalitat i rigorositat històrica dels actors que han sigut els encarregats de conduir la representació”.

En aquesta activitat, proposta en el seu inici per al 5 de juny, però que va haver de posposar-se per la pluja, s’ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient en el qual la diputada de Medi natural, María Jiménez, ha assenyalat que “és necessari conscienciar a la població que és vital cuidar els nostres boscos per a poder conservar-los i continuar tenint un pulmó verd tan extens com el que tenim a la província”.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, per part seua, ha agraït a la Diputació de Castelló, el fet de posar en marxa aquest tipus de visites didàctiques, que “sens dubte ens ajuden a posar en valor el nostre principal senyal d’identitat, el Castell Polpís”.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →