Inici » Notícies » Prop de 160 joves ciclistes participaran en la reunió provincial de Sta. Magdalena
Actualitat

Prop de 160 joves ciclistes participaran en la reunió provincial de Sta. Magdalena

38 seg

El Club Ciclista Deportes Balaguer de Benicarló organitza, un any més, i en col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, una reunió provincial de les diferents escoles de ciclisme de Castelló.

ciclis2

Dilluns que ve, 1 de maig, i en l’avinguda Doctor Luis Torres Morera es desenvoluparan les proves, organitzades pel Club Ciclista Deportes Balaguer de Benicarló, que compta enguany amb la participació de dos joves ciclistes de Sta. Magdalena, els germans Jordi i David Muñoz Sorica.

“Des de les 10 del matí podrem viure tota l’emoció del ciclisme en les diferents proves que s’organitzen per part del club benicarlando, que un any més ha confiat en la nostra localitat, per a planejar aquesta important prova”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

José Julián Balaguer, president del club organitzador ha explicat que en la reunió participaran, uns 160 xiquets d’un total de 12 clubs, vinguts des de diferents punts de la província de Castelló.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →