Inici » Notícies » Prop de 300 persones participen en la XV trobada de Puntaires
Actualitat

Prop de 300 persones participen en la XV trobada de Puntaires

41 seg

puntaires1

Santa Magdalena de Polpís acollia ahir diumenge, 8 de setembre, la XV Trobada de Puntaires organitzada per l’Associació Local de Puntaires en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Prop de 300 persones, vingudes d’un total de 25 poblacions, tant de la Comunitat Valenciana com de Catalunya, són les que van participar en la quinzena edició d’aquesta trobada, que es va desenvolupar en la plaça Espanya del municipi.

El programa d’actes s’iniciava amb la recepció i situació de tots els participants, així com el posterior esmorzar. Al migdia, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou i la corporació municipal, acompanyats de les Festeres i Festers 2019, visitaven l’exposició de treballs del col·lectiu local en La Capella. Una mostra en la qual es recollien diferents tècniques i labors, fetes per les puntaires de la localitat.

Finalitzada la visita, les Festeres i Festers van ser els encarregats d’entregar diferents obsequis als participants de la reunió, així com un detall a Vicenta Bretó, membre del col·lectiu local de major edat, que encara segueix en actiu.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →