Inici » Notícies » Reunió informativa per als joves d’entre 12 i 30 anys de Sta. Magdalena
Actualitat

Reunió informativa per als joves d’entre 12 i 30 anys de Sta. Magdalena

44 seg

La regidoria de Joventut i el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, convoquen a tots els joves d’entre 12 i 30 anys, a una reunió informativa, dissabte que ve, 12 de maig, a les 11.30 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament de la localitat.

reuniojoves

“La idea no és una altra que informar a tots els joves del municipi dels recursos, que l’Ajuntament posa al seu servei i que pretenen millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu”, explica Eloi Roca, regidor de Joventut en l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Així, des del consistori es pretén donar a conèixer, a tots els joves, les ajudes de les quals disposen, els recursos per al foment de l’associacionisme, campanyes de viatges, etc…

“És molt important que ens expliquen els seus projectes, perquè entre tots, puguem ajudar-los a aconseguir els seus objectius”, matisa Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

En la reunió convocada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena també es pretén conèixer les inquietuds d’aquest col·lectiu per a millorar la seua qualitat de vida en el municipi i evitar d’aquesta manera el despoblament.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →