Inici » Notícies » Santa Magdalena acull el pas de la Run & Bike Territori Templer Experience
Actualitat

Santa Magdalena acull el pas de la Run & Bike Territori Templer Experience

48 seg

Santa Magdalena acollia ahir diumenge, 3 de novembre, el pas de la segona etapa de la Run & Bike Territori Templer Experience, una iniciativa de la Diputació de Castelló, en la qual es posa en valor a les localitats, que formen part de la marca Territori Templer, a través de l’esport.

Prop de 200 runners i bikers han participat en la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu, en el qual Santa Magdalena ha sigut un dels punts d’avituallament, tant de corredors com de ciclistes. L’Ajuntament de Santa Magdalena va obsequiar als participants amb productes locals, a més dels disposats per l’organització de la carrera.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha volgut felicitar a Héctor Cervera i Eduardo Muñoz, que han sigut els dos corredors locals participants en aquesta experiència esportiva i al mateix temps ha volgut “agrair a l’organització el fet que hagen pensat en la nostra localitat, per a ser un dels punts de pas i d’avituallament d’aquesta segona etapa, en la qual els runners han pogut contemplar el nostre castell, Polpís, la qual cosa sens dubte li dona un encant especial a aquest esdeveniment esportiu, que al mateix temps dona a conéixer el nostre senyal d’identitat”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →