Inici » Notícies » Santa Magdalena acull el pas de la Run & Bike Territori Templer Experience
Actualitat

Santa Magdalena acull el pas de la Run & Bike Territori Templer Experience

48 seg

Santa Magdalena acollia ahir diumenge, 3 de novembre, el pas de la segona etapa de la Run & Bike Territori Templer Experience, una iniciativa de la Diputació de Castelló, en la qual es posa en valor a les localitats, que formen part de la marca Territori Templer, a través de l’esport.

Prop de 200 runners i bikers han participat en la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu, en el qual Santa Magdalena ha sigut un dels punts d’avituallament, tant de corredors com de ciclistes. L’Ajuntament de Santa Magdalena va obsequiar als participants amb productes locals, a més dels disposats per l’organització de la carrera.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha volgut felicitar a Héctor Cervera i Eduardo Muñoz, que han sigut els dos corredors locals participants en aquesta experiència esportiva i al mateix temps ha volgut “agrair a l’organització el fet que hagen pensat en la nostra localitat, per a ser un dels punts de pas i d’avituallament d’aquesta segona etapa, en la qual els runners han pogut contemplar el nostre castell, Polpís, la qual cosa sens dubte li dona un encant especial a aquest esdeveniment esportiu, que al mateix temps dona a conéixer el nostre senyal d’identitat”.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →