Inici » Notícies » Santa Magdalena acull el pas de la Run & Bike Territori Templer Experience
Actualitat

Santa Magdalena acull el pas de la Run & Bike Territori Templer Experience

48 seg

Santa Magdalena acollia ahir diumenge, 3 de novembre, el pas de la segona etapa de la Run & Bike Territori Templer Experience, una iniciativa de la Diputació de Castelló, en la qual es posa en valor a les localitats, que formen part de la marca Territori Templer, a través de l’esport.

Prop de 200 runners i bikers han participat en la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu, en el qual Santa Magdalena ha sigut un dels punts d’avituallament, tant de corredors com de ciclistes. L’Ajuntament de Santa Magdalena va obsequiar als participants amb productes locals, a més dels disposats per l’organització de la carrera.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha volgut felicitar a Héctor Cervera i Eduardo Muñoz, que han sigut els dos corredors locals participants en aquesta experiència esportiva i al mateix temps ha volgut “agrair a l’organització el fet que hagen pensat en la nostra localitat, per a ser un dels punts de pas i d’avituallament d’aquesta segona etapa, en la qual els runners han pogut contemplar el nostre castell, Polpís, la qual cosa sens dubte li dona un encant especial a aquest esdeveniment esportiu, que al mateix temps dona a conéixer el nostre senyal d’identitat”.

Notícies relacionades

Noticies

El projecte d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma seleccionat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a ser subvencionat

49 seg
Noticies

Lliurament d’orles de la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena

38 seg
Noticies

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg
Noticies

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg
Noticies

Santa Magdalena instal·la el cercat de l’aulari provisional del CEIP Albert Selma

22 seg
Noticies

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg
Veure més notícies →