Inici » Notícies » Santa Magdalena acull el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam
Actualitat

Santa Magdalena acull el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam

1 min, 11 seg

cartell

El Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena, en col·laboració amb la delegació Territorial de la FCCV, i l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís, organitza el cap de setmana vinent el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb Reclam, que tindrà lloc en la província de Castelló.

campionat

Es tracta d’un esdeveniment, que ve a ratificar la creixent afició per aquesta modalitat de caça en el nord de la Comunitat Valenciana i el constant esforç de foment i suport que està realitzant la delegació territorial de Castelló per potenciar les diferents modalitats de caça.

El campionat, donarà el seu començament el dissabte 4 de febrero, a partir de les 9 hores, i es desenvoluparà en el paratge de l’Ermita de Sant Vicent, sent clasificable per a la prova Nacional que se celebrarà el pròxim 25 de febrer.

S’espera la participació de més d’una dotzena de reclamistes, entre ells alguns molt bons afeccionats i caçadors de Santa Magdalena de Polpís. “Estem molt contents pel fet de poder acollir una prova d’aquestes característiques, ja que en la nostra comarca hi ha un nombre important d’afeccionats al reclam, encara que esperem que gràcies a campionats com aquests augmente el nombre de reclamistes”, ha explicat Esteban Moya, president del Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena.

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, per la seua banda, instal·larà una carpa en l’ermita de Sant Vicent des d’on es podrà seguir la competició. A més, oferirà un menjar per a tots els participants i membres de l’organització. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “estem molt contents pel fet de poder acollir una prova d’aquestes característiques, que unirà als millors reclamistes de la província”.

Notícies relacionades

Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Veure més notícies →