Inici » Notícies » Santa Magdalena acull el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam
Actualitat

Santa Magdalena acull el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam

1 min, 11 seg

cartell

El Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena, en col·laboració amb la delegació Territorial de la FCCV, i l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís, organitza el cap de setmana vinent el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb Reclam, que tindrà lloc en la província de Castelló.

campionat

Es tracta d’un esdeveniment, que ve a ratificar la creixent afició per aquesta modalitat de caça en el nord de la Comunitat Valenciana i el constant esforç de foment i suport que està realitzant la delegació territorial de Castelló per potenciar les diferents modalitats de caça.

El campionat, donarà el seu començament el dissabte 4 de febrero, a partir de les 9 hores, i es desenvoluparà en el paratge de l’Ermita de Sant Vicent, sent clasificable per a la prova Nacional que se celebrarà el pròxim 25 de febrer.

S’espera la participació de més d’una dotzena de reclamistes, entre ells alguns molt bons afeccionats i caçadors de Santa Magdalena de Polpís. “Estem molt contents pel fet de poder acollir una prova d’aquestes característiques, ja que en la nostra comarca hi ha un nombre important d’afeccionats al reclam, encara que esperem que gràcies a campionats com aquests augmente el nombre de reclamistes”, ha explicat Esteban Moya, president del Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena.

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, per la seua banda, instal·larà una carpa en l’ermita de Sant Vicent des d’on es podrà seguir la competició. A més, oferirà un menjar per a tots els participants i membres de l’organització. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “estem molt contents pel fet de poder acollir una prova d’aquestes característiques, que unirà als millors reclamistes de la província”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →