Inici » Notícies » Santa Magdalena acull l’1 de maig la reunió provincial de les Escoles de Ciclisme
Actualitat

Santa Magdalena acull l’1 de maig la reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

42 seg

Santa Magdalena de Polpis, després que l’any passat s’haguera de suspendre la Reunió Provincial de les Escoles de Ciclisme, a causa de la pandèmia de la Covid19, reprén aquest esdeveniment, que se celebrarà dissabte que ve, 1 de maig, organitzat per la Unió Ciclista Benicarló, en col·laboració amb l’Escola de Ciclisme Nord Castelló (CNC), la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Santa Magdalena.

L’avinguda Dr. Sr. Luis Torres Morera acollirà el dissabte, 1 de maig, a partir de les 10h, aquesta reunió en la qual participen un total de 14 clubs de tota la província. De fet, es donaran cita més de 120 xiquets i xiquetes, que són les autèntiques promeses del ciclisme provincial.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “atés que es tracta d’una competició federada, té els permisos corresponents per part de les diferents autoritats perquè es duga a terme, complint tots els protocols sanitaris”. Així, Bou comenta que: “estem molt contents de poder acollir de nou un esdeveniment esportiu com aquest en el nostre municipi”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →