Inici » Notícies » Santa Magdalena acull l’1 de maig la reunió provincial de les Escoles de Ciclisme
Actualitat

Santa Magdalena acull l’1 de maig la reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

42 seg

Santa Magdalena de Polpis, després que l’any passat s’haguera de suspendre la Reunió Provincial de les Escoles de Ciclisme, a causa de la pandèmia de la Covid19, reprén aquest esdeveniment, que se celebrarà dissabte que ve, 1 de maig, organitzat per la Unió Ciclista Benicarló, en col·laboració amb l’Escola de Ciclisme Nord Castelló (CNC), la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Santa Magdalena.

L’avinguda Dr. Sr. Luis Torres Morera acollirà el dissabte, 1 de maig, a partir de les 10h, aquesta reunió en la qual participen un total de 14 clubs de tota la província. De fet, es donaran cita més de 120 xiquets i xiquetes, que són les autèntiques promeses del ciclisme provincial.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “atés que es tracta d’una competició federada, té els permisos corresponents per part de les diferents autoritats perquè es duga a terme, complint tots els protocols sanitaris”. Així, Bou comenta que: “estem molt contents de poder acollir de nou un esdeveniment esportiu com aquest en el nostre municipi”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →