Inici » Notícies » Santa Magdalena adequa l’entorn de la zona de Les Basses
Actualitat

Santa Magdalena adequa l’entorn de la zona de Les Basses

48 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena està a punt de finalitzar la millora de l’entorn de la coneguda zona de Les Basses, un àrea que es trobava molt deteriorada i que gràcies a la intervenció del consistori s’ha posat en valor.

Amb una inversió de més de més de 17.490 €, efectuada a través de recursos propis, l’Ajuntament de Santa Magdalena ha millorat la seguretat de l’entorn de les basses existents en la zona, amb la instal·lació d’un cercat perimetral d’aquestes.

D’altra banda, s’ha procedit a pavimentar tota la zona amb formigó imprés, de manera que aquest enclavament es converteix en una zona d’esbarjo i esplai. En els pròxims dies es procedirà a instal·lar mobiliari urbà, finalitzant d’aquesta manera la millora de tot l’entorn.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “poc a poc anem millorant totes les àrees del poble, que es troben més degradades i aquesta era una prioritat, ja que les basses mancaven d’una tanca segura i suposaven un problema. A més, aquest conjunt forma part de la història del nostre municipi, ja que quan mancàvem d’aigua potable, eren el punt de subministrament d’aigua dels nostres veïns i veïnes”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →