Inici » Notícies » Santa Magdalena adequa l’entorn de la zona de Les Basses
Actualitat

Santa Magdalena adequa l’entorn de la zona de Les Basses

48 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena està a punt de finalitzar la millora de l’entorn de la coneguda zona de Les Basses, un àrea que es trobava molt deteriorada i que gràcies a la intervenció del consistori s’ha posat en valor.

Amb una inversió de més de més de 17.490 €, efectuada a través de recursos propis, l’Ajuntament de Santa Magdalena ha millorat la seguretat de l’entorn de les basses existents en la zona, amb la instal·lació d’un cercat perimetral d’aquestes.

D’altra banda, s’ha procedit a pavimentar tota la zona amb formigó imprés, de manera que aquest enclavament es converteix en una zona d’esbarjo i esplai. En els pròxims dies es procedirà a instal·lar mobiliari urbà, finalitzant d’aquesta manera la millora de tot l’entorn.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “poc a poc anem millorant totes les àrees del poble, que es troben més degradades i aquesta era una prioritat, ja que les basses mancaven d’una tanca segura i suposaven un problema. A més, aquest conjunt forma part de la història del nostre municipi, ja que quan mancàvem d’aigua potable, eren el punt de subministrament d’aigua dels nostres veïns i veïnes”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →