Inici » Notícies » Santa Magdalena adequa l’entorn de la zona de Les Basses
Actualitat

Santa Magdalena adequa l’entorn de la zona de Les Basses

48 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena està a punt de finalitzar la millora de l’entorn de la coneguda zona de Les Basses, un àrea que es trobava molt deteriorada i que gràcies a la intervenció del consistori s’ha posat en valor.

Amb una inversió de més de més de 17.490 €, efectuada a través de recursos propis, l’Ajuntament de Santa Magdalena ha millorat la seguretat de l’entorn de les basses existents en la zona, amb la instal·lació d’un cercat perimetral d’aquestes.

D’altra banda, s’ha procedit a pavimentar tota la zona amb formigó imprés, de manera que aquest enclavament es converteix en una zona d’esbarjo i esplai. En els pròxims dies es procedirà a instal·lar mobiliari urbà, finalitzant d’aquesta manera la millora de tot l’entorn.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “poc a poc anem millorant totes les àrees del poble, que es troben més degradades i aquesta era una prioritat, ja que les basses mancaven d’una tanca segura i suposaven un problema. A més, aquest conjunt forma part de la història del nostre municipi, ja que quan mancàvem d’aigua potable, eren el punt de subministrament d’aigua dels nostres veïns i veïnes”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →