Inici » Notícies » Santa Magdalena adjudica el contracte per a l’ampliació i millora del CEIP Albert Selma
Actualitat

Santa Magdalena adjudica el contracte per a l’ampliació i millora del CEIP Albert Selma

1 min, 11 seg

PLANOS1

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha adjudicat al despatx d’arquitectes Gaspar Espinosa Rufat el contracte corresponent a l’adequació i ampliació del CEIP Albert Selma, dins del Pla Edificant de la Generalitat, per un import de més de 70.038 € + IVA.

El despatx d’arquitectura ha presentat un ambiciós projecte, en el qual es contempla l’adequació i ampliació del centre existent al perfil de dues aules d’infantil i 4 de primària, a més amb els necessaris serveis de menjador, aula multiús adaptada com a laboratori de ciències experimentals i plàstica i un espai de gimnàs, proporcional als alumnes del centre.

D’altra banda, les noves instal·lacions obrin noves possibilitats d’ús del centre fora de l’horari lectiu, com són la utilització de la cuina i del menjador, biblioteca, espai del gimnàs i les pistes esportives per a xicotetes competicions intermunicipals, a més de per a la realització de cursos i tallers amb l’objectiu de reforçar la vida associativa i col·laborativa de la població

Es tracta d’un disseny integrador amb l’entorn, completament funcional, eficient, respectuós i, al mateix temps, redueix els costos d’ús i manteniment, tot sense renunciar a la qualitat arquitectònica i espacial. La proposta busca una arquitectura adaptada a les necessitats de l’alumnat, fugint de formalismes i manierismes i tenint en compte les característiques del municipi en el qual se situa.
D’altra banda, en l’exterior, es dissenyen dos patis, un de primària, amb un gran espai cobert per a poder eixir a l’exterior quan ploga i un altre d’infantil, amb zones de jocs i vinculat a les aules exteriors d’aquest cicle. L’espai d’horta s’ha situat en un extrem del centre, sense ombra i amb instal·lacions de reg que ajudaran el creixement dels vegetals plantats.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →