Inici » Notícies » Santa Magdalena adjudica el contracte per a l’ampliació i millora del CEIP Albert Selma
Actualitat

Santa Magdalena adjudica el contracte per a l’ampliació i millora del CEIP Albert Selma

1 min, 11 seg

PLANOS1

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha adjudicat al despatx d’arquitectes Gaspar Espinosa Rufat el contracte corresponent a l’adequació i ampliació del CEIP Albert Selma, dins del Pla Edificant de la Generalitat, per un import de més de 70.038 € + IVA.

El despatx d’arquitectura ha presentat un ambiciós projecte, en el qual es contempla l’adequació i ampliació del centre existent al perfil de dues aules d’infantil i 4 de primària, a més amb els necessaris serveis de menjador, aula multiús adaptada com a laboratori de ciències experimentals i plàstica i un espai de gimnàs, proporcional als alumnes del centre.

D’altra banda, les noves instal·lacions obrin noves possibilitats d’ús del centre fora de l’horari lectiu, com són la utilització de la cuina i del menjador, biblioteca, espai del gimnàs i les pistes esportives per a xicotetes competicions intermunicipals, a més de per a la realització de cursos i tallers amb l’objectiu de reforçar la vida associativa i col·laborativa de la població

Es tracta d’un disseny integrador amb l’entorn, completament funcional, eficient, respectuós i, al mateix temps, redueix els costos d’ús i manteniment, tot sense renunciar a la qualitat arquitectònica i espacial. La proposta busca una arquitectura adaptada a les necessitats de l’alumnat, fugint de formalismes i manierismes i tenint en compte les característiques del municipi en el qual se situa.
D’altra banda, en l’exterior, es dissenyen dos patis, un de primària, amb un gran espai cobert per a poder eixir a l’exterior quan ploga i un altre d’infantil, amb zones de jocs i vinculat a les aules exteriors d’aquest cicle. L’espai d’horta s’ha situat en un extrem del centre, sense ombra i amb instal·lacions de reg que ajudaran el creixement dels vegetals plantats.

Notícies relacionades

Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Veure més notícies →