Inici » Notícies » Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal
Actualitat

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, dilluns que ve, 3 d’octubre, es posa en funcionament el nou horari del gimnàs municipal, ampliant d’aquesta manera l’horari en què roman obert.

Dilluns, dimecres i divendres, les instal·lacions obriran de 17.30 a 19h, mentre que els dimarts i dijous estarà obert de 17.30 a 20h.

D’altra banda, el dimarts 4 d’octubre, arranquen les classes de gimnàstica de manteniment, impartides per la fisioterapeuta, Yolanda Pérez. Aquestes classes es realitzaran els dimarts i dijous de 9.45 a 10.45h en les instal·lacions del gimnàs municipal.

La gimnàstica de manteniment va dirigida a totes les edats i serveix per a treballar totes les articulacions i músculs de l’organisme, amb l’objectiu d’enfortir la musculatura i/o previndre lesions musculars i/o articulars.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →