Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova el II Pla Municipal d’Igualtat
Actualitat

Santa Magdalena aprova el II Pla Municipal d’Igualtat

1 min, 6 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena es reunia ahir dimarts, en sessió extraordinària, per a donar llum verda, entre altres temes, al Pla Municipal d’Igualtat, amb l’objectiu de donar vigència a aquest pla, que es trobava en procés de renovació.

D’altra banda, el ple ha acordat sol·licitar a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, les ajudes finançades per FEADER per a l’aplicació de mesures de gestió forestal sostenible en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena explica, que gràcies a aquesta ajuda es redactarà el Pla Forestal, que “permetrà que puguem accedir al Fons de Cooperació Forestal, amb el qual la Generalitat ens dotarà d’uns recursos econòmics de lliure disposició, que disposarem per a posar en marxa serveis de trituració de restes agrícoles, com a alternativa a la crema, en zones com les pròximes al Parc Natural de la Serra d´Irta”.

Finalment, en la sessió plenària es va manifestar la participació i acceptació per part de la Diputació Provincial de Castelló del projecte per a la primera convocatòria de subvencions (2022) en concurrència competitiva de projectes de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua (PERTE digitalització del cicle de l’aigua), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, explica que: “volem digitalitzar tots els comptadors d’aigua del municipi, de manera que tot el cicle integral de l’aigua estiga completament digitalitzat”.

Tots els punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →