Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova el II Pla Municipal d’Igualtat
Actualitat

Santa Magdalena aprova el II Pla Municipal d’Igualtat

1 min, 6 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena es reunia ahir dimarts, en sessió extraordinària, per a donar llum verda, entre altres temes, al Pla Municipal d’Igualtat, amb l’objectiu de donar vigència a aquest pla, que es trobava en procés de renovació.

D’altra banda, el ple ha acordat sol·licitar a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, les ajudes finançades per FEADER per a l’aplicació de mesures de gestió forestal sostenible en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena explica, que gràcies a aquesta ajuda es redactarà el Pla Forestal, que “permetrà que puguem accedir al Fons de Cooperació Forestal, amb el qual la Generalitat ens dotarà d’uns recursos econòmics de lliure disposició, que disposarem per a posar en marxa serveis de trituració de restes agrícoles, com a alternativa a la crema, en zones com les pròximes al Parc Natural de la Serra d´Irta”.

Finalment, en la sessió plenària es va manifestar la participació i acceptació per part de la Diputació Provincial de Castelló del projecte per a la primera convocatòria de subvencions (2022) en concurrència competitiva de projectes de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua (PERTE digitalització del cicle de l’aigua), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, explica que: “volem digitalitzar tots els comptadors d’aigua del municipi, de manera que tot el cicle integral de l’aigua estiga completament digitalitzat”.

Tots els punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →