Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova el II Pla Municipal d’Igualtat
Actualitat

Santa Magdalena aprova el II Pla Municipal d’Igualtat

1 min, 6 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena es reunia ahir dimarts, en sessió extraordinària, per a donar llum verda, entre altres temes, al Pla Municipal d’Igualtat, amb l’objectiu de donar vigència a aquest pla, que es trobava en procés de renovació.

D’altra banda, el ple ha acordat sol·licitar a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, les ajudes finançades per FEADER per a l’aplicació de mesures de gestió forestal sostenible en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena explica, que gràcies a aquesta ajuda es redactarà el Pla Forestal, que “permetrà que puguem accedir al Fons de Cooperació Forestal, amb el qual la Generalitat ens dotarà d’uns recursos econòmics de lliure disposició, que disposarem per a posar en marxa serveis de trituració de restes agrícoles, com a alternativa a la crema, en zones com les pròximes al Parc Natural de la Serra d´Irta”.

Finalment, en la sessió plenària es va manifestar la participació i acceptació per part de la Diputació Provincial de Castelló del projecte per a la primera convocatòria de subvencions (2022) en concurrència competitiva de projectes de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua (PERTE digitalització del cicle de l’aigua), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, explica que: “volem digitalitzar tots els comptadors d’aigua del municipi, de manera que tot el cicle integral de l’aigua estiga completament digitalitzat”.

Tots els punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →