Inici » Notícies » Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest i la inauguració d’una exposició fotogràfica
Actualitat

Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona amb la lectura d’un manifest i la inauguració d’una exposició fotogràfica

1 min, 29 seg

Santa Magdalena ha celebrat, un any més, el Dia internacional de la Dona i ho ha fet, d’una banda amb la lectura d’un manifest a les portes del consistori i per una altra, amb la inauguració de l’exposició de fotografies de la Fundació Isonomía, ‘Enginyera… per què no?’.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha sigut l’encarregat de llegir el manifest institucional del Dia de la Dona. Bou ha explicat que: “els ajuntaments, som la primera porta a la ciutadania de les polítiques públiques i per això, ens comprometem a fer un major esforç per a contribuir a la igualtat real entre dones i homes, donant suport a les propostes d’igualtat per a millorar la vida de les persones, de totes les persones”.

A més, a la façana de l’Ajuntament s’ha penjat una pancarta reivindicativa de la igualtat entre dones i homes, que ha sigut realitzada per l’alumnat de les activitats extraescolars del CEIP Albert Selma.

Posteriorment, a La Capella, s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica, de la Fundació Isonomía, que porta per títol, ‘Enginyera….per què no?’, en la qual es pretén visibilitzar a dones enginyeres, familiaritzar a les dones amb aquestes eixides laborals i reflexionar sobre la necessitat de canviar els papers socials d’homes i dones per a construir una societat més equilibrada, justa i democràtica. Aquesta mostra estarà oberta fins al 20 de març i per a visitar-la serà necessari passar abans per l’Ajuntament.

Des del departament de Serveis Socials, s’ha editat també una baralla de cartes, ‘El joc de la igualtat’, en la qual es mostren com les diferents professions poden ser exercides, tant per homes com per dones. Aquesta baralla s’ha repartit a l’alumnat del CEIP Albert Selma i de la Ludoteca Municipal. A més, totes aquelles persones, que desitgen tindre la seua baralla de cartes podran passar per l’Ajuntament a recollir un d’aquests jocs.

D’altra banda, el dissabte, 13 de març, a les 18h es projectarà a l’Auditori Municipal la pel·lícula, ‘Figuras Ocultas. L’aforament a l’auditori està limitat i subjecte a les restriccions, marcades per la Covid19, per la qual cosa l’entrada és lliure fins a completar el nombre màxim de butaques permeses.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →