Inici » Notícies » Santa Magdalena celebra la festivitat de Sant Vicent
Actualitat

Santa Magdalena celebra la festivitat de Sant Vicent

51 seg

L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ de Santa Magdalena, després de dos anys de pandèmia, ha tornat a organitzar els actes en honor a Sant Vicent, que han comptat amb una gran participació.

Els festejos s’iniciaven el dissabte al migdia, amb una cercavila a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’, mentre que l’Agrupació Musical Santa Magdalena també va fer el propi a la vesprada. Ja a la nit, unes 200 persones van gaudir d’un sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu municipal i posterior revetla amb l’Orquestra Energy Group. L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet també va col·laborar en aquest esdeveniment amb la gestió de la barra.

Ahir dilluns, 25 d’abril, festivitat de Sant Vicent, l’ermita va congregar a un gran nombre de veïns i veïnes, que, després de dos anys de pandèmia, van gaudir d’una jornada de gran germanor entre veïns i veïnes. A les 11.30h es va celebrar la missa i després d’ella un esmorzar popular a base de sardina rostida, mentre que més de 400 persones van gaudir del menjar, que es va realitzar en l’ermita amb la paella com a protagonista. La música de la jornada la va posar el Duo, Adrián.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →