Inici » Notícies » Santa Magdalena celebra la festivitat de Sant Vicent
Actualitat

Santa Magdalena celebra la festivitat de Sant Vicent

51 seg

L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ de Santa Magdalena, després de dos anys de pandèmia, ha tornat a organitzar els actes en honor a Sant Vicent, que han comptat amb una gran participació.

Els festejos s’iniciaven el dissabte al migdia, amb una cercavila a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’, mentre que l’Agrupació Musical Santa Magdalena també va fer el propi a la vesprada. Ja a la nit, unes 200 persones van gaudir d’un sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu municipal i posterior revetla amb l’Orquestra Energy Group. L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet també va col·laborar en aquest esdeveniment amb la gestió de la barra.

Ahir dilluns, 25 d’abril, festivitat de Sant Vicent, l’ermita va congregar a un gran nombre de veïns i veïnes, que, després de dos anys de pandèmia, van gaudir d’una jornada de gran germanor entre veïns i veïnes. A les 11.30h es va celebrar la missa i després d’ella un esmorzar popular a base de sardina rostida, mentre que més de 400 persones van gaudir del menjar, que es va realitzar en l’ermita amb la paella com a protagonista. La música de la jornada la va posar el Duo, Adrián.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →