Inici » Notícies » Santa Magdalena celebra la festivitat de Sant Vicent
Actualitat

Santa Magdalena celebra la festivitat de Sant Vicent

51 seg

L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ de Santa Magdalena, després de dos anys de pandèmia, ha tornat a organitzar els actes en honor a Sant Vicent, que han comptat amb una gran participació.

Els festejos s’iniciaven el dissabte al migdia, amb una cercavila a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’, mentre que l’Agrupació Musical Santa Magdalena també va fer el propi a la vesprada. Ja a la nit, unes 200 persones van gaudir d’un sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu municipal i posterior revetla amb l’Orquestra Energy Group. L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet també va col·laborar en aquest esdeveniment amb la gestió de la barra.

Ahir dilluns, 25 d’abril, festivitat de Sant Vicent, l’ermita va congregar a un gran nombre de veïns i veïnes, que, després de dos anys de pandèmia, van gaudir d’una jornada de gran germanor entre veïns i veïnes. A les 11.30h es va celebrar la missa i després d’ella un esmorzar popular a base de sardina rostida, mentre que més de 400 persones van gaudir del menjar, que es va realitzar en l’ermita amb la paella com a protagonista. La música de la jornada la va posar el Duo, Adrián.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →