Inici » Notícies » Santa Magdalena contracta a dues persones gràcies al programa EMCORP 2020
Actualitat

Santa Magdalena contracta a dues persones gràcies al programa EMCORP 2020

44 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, gràcies a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i dins del programa EMCORP 2020, contractarà a dues persones, que seran les encarregades de coordinar tota l’activitat de la Ludoteca Municipal de la localitat. I és que, el consistori rebrà una subvenció de més de 18.419 € a través d’aquest programa d’iniciativa social de la Generalitat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Magdalena procedirà a la contractació d’una mestra graduada en Educació Infantil i una llicenciada en psicologia, que a partir del pròxim dia 5 d’octubre es faran càrrec de la Ludoteca Municipal, que acull a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 3 anys.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, destaca que: “la Ludoteca Municipal és un dels recursos més importants del nostre municipi, ja que les polítiques socials centren l’atenció d’aquest Ajuntament i per això, cada any intentem que el projecte siga molt atractiu i tinga a grans professionals al capdavant”.

Bou recorda que la inscripció a la Ludoteca Municipal per al curs 2020-21 segueix oberta en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →