Inici » Notícies » Santa Magdalena contracta a dues persones gràcies al programa EMCORP 2020
Actualitat

Santa Magdalena contracta a dues persones gràcies al programa EMCORP 2020

44 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, gràcies a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i dins del programa EMCORP 2020, contractarà a dues persones, que seran les encarregades de coordinar tota l’activitat de la Ludoteca Municipal de la localitat. I és que, el consistori rebrà una subvenció de més de 18.419 € a través d’aquest programa d’iniciativa social de la Generalitat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Magdalena procedirà a la contractació d’una mestra graduada en Educació Infantil i una llicenciada en psicologia, que a partir del pròxim dia 5 d’octubre es faran càrrec de la Ludoteca Municipal, que acull a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 3 anys.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, destaca que: “la Ludoteca Municipal és un dels recursos més importants del nostre municipi, ja que les polítiques socials centren l’atenció d’aquest Ajuntament i per això, cada any intentem que el projecte siga molt atractiu i tinga a grans professionals al capdavant”.

Bou recorda que la inscripció a la Ludoteca Municipal per al curs 2020-21 segueix oberta en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →