Inici » Notícies » Santa Magdalena dona llum verda al nou organigrama municipal
Actualitat

Santa Magdalena dona llum verda al nou organigrama municipal

49 seg

investidura1

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda, per unanimitat, en la sessió plenària extraordinària, celebrada divendres passat, 28 de juny, al nomenament de representants, les delegacions de les diferents regidories, la composició de la comissió de comptes i l’assignació de les retribucions dels membres de la corporació municipal.

En aquest sentit, s’ha nomenat a l’alcalde, Sergio Bou, com a representant de l’Ajuntament de Santa Magdalena en la Mancomunitat del servei d’extinció d’incendis, així com en l’Associació Maestrat Plana Alta, en el Consorci de Residus de la Zona 1 i en el Consell Escolar del col·legi públic.

Respecte a les delegacions de les diferents regidories, José Manuel Bou Sospedra, serà el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme i Personal. Eusebio Mínguez Madrigal serà el responsable de les carteres d’Infraestructures i Esports, Eloi Roca Cervera, seguirà al capdavant de Cultura i Joventut, mentre que Sebastián Beltrán Palomo, exercirà de regidor d’Agricultura i Medi Ambient. Finalment, Marcos Cervera Gea assumirà les delegacions de Festes, Sanitat i Serveis Socials. Respecte a les quanties a percebre pels regidors per assistència a òrgans col·legiats i de l’alcalde i primer tinent d’alcalde per dedicació parcial, continuen sent les mateixes que en la legislatura anterior.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →