Inici » Notícies » Santa Magdalena dona llum verda al nou organigrama municipal
Actualitat

Santa Magdalena dona llum verda al nou organigrama municipal

49 seg

investidura1

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda, per unanimitat, en la sessió plenària extraordinària, celebrada divendres passat, 28 de juny, al nomenament de representants, les delegacions de les diferents regidories, la composició de la comissió de comptes i l’assignació de les retribucions dels membres de la corporació municipal.

En aquest sentit, s’ha nomenat a l’alcalde, Sergio Bou, com a representant de l’Ajuntament de Santa Magdalena en la Mancomunitat del servei d’extinció d’incendis, així com en l’Associació Maestrat Plana Alta, en el Consorci de Residus de la Zona 1 i en el Consell Escolar del col·legi públic.

Respecte a les delegacions de les diferents regidories, José Manuel Bou Sospedra, serà el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme i Personal. Eusebio Mínguez Madrigal serà el responsable de les carteres d’Infraestructures i Esports, Eloi Roca Cervera, seguirà al capdavant de Cultura i Joventut, mentre que Sebastián Beltrán Palomo, exercirà de regidor d’Agricultura i Medi Ambient. Finalment, Marcos Cervera Gea assumirà les delegacions de Festes, Sanitat i Serveis Socials. Respecte a les quanties a percebre pels regidors per assistència a òrgans col·legiats i de l’alcalde i primer tinent d’alcalde per dedicació parcial, continuen sent les mateixes que en la legislatura anterior.

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →