Inici » Notícies » Santa Magdalena dona llum verda al nou organigrama municipal
Actualitat

Santa Magdalena dona llum verda al nou organigrama municipal

49 seg

investidura1

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda, per unanimitat, en la sessió plenària extraordinària, celebrada divendres passat, 28 de juny, al nomenament de representants, les delegacions de les diferents regidories, la composició de la comissió de comptes i l’assignació de les retribucions dels membres de la corporació municipal.

En aquest sentit, s’ha nomenat a l’alcalde, Sergio Bou, com a representant de l’Ajuntament de Santa Magdalena en la Mancomunitat del servei d’extinció d’incendis, així com en l’Associació Maestrat Plana Alta, en el Consorci de Residus de la Zona 1 i en el Consell Escolar del col·legi públic.

Respecte a les delegacions de les diferents regidories, José Manuel Bou Sospedra, serà el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme i Personal. Eusebio Mínguez Madrigal serà el responsable de les carteres d’Infraestructures i Esports, Eloi Roca Cervera, seguirà al capdavant de Cultura i Joventut, mentre que Sebastián Beltrán Palomo, exercirà de regidor d’Agricultura i Medi Ambient. Finalment, Marcos Cervera Gea assumirà les delegacions de Festes, Sanitat i Serveis Socials. Respecte a les quanties a percebre pels regidors per assistència a òrgans col·legiats i de l’alcalde i primer tinent d’alcalde per dedicació parcial, continuen sent les mateixes que en la legislatura anterior.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →