Inici » Notícies » Santa Magdalena entra a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET)
Actualitat

Santa Magdalena entra a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET)

1 min, 4 seg

Santa Magdalena ja ha entrat a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET), gràcies al magdalener, Ximo Vives, que s’ha incorporat com a soci de l’entitat, la qual cosa significa que la seua estació meteorològica ja és membre de la meteoxarxa.
AVAMET és una associació valenciana, que fomenta l’afició a la meteorologia com a servei d’instrucció individual, de comunicació entre afeccionats i estudis tècnics entre persones que s’interessen per aquesta ciència amb caràcter exclusivament personal i sense finalitats de lucre. Aquesta entitat i els seus socis col·laboren de manera altruista i solidària en la realització de projectes realitzats amb la meteorologia, tal com ho fa el magdalener, Ximo Vives, que des de fa uns anys i gràcies a la seua estació meteorològica, aporta constantment tot tipus de dades relacionades amb la meteorologia del municipi.

En aquest sentit, i amb l’objectiu de donar un servei més a tots els veïns i veïnes de Santa Magdalena, l’Ajuntament, a través de la seua pàgina web ofereix un enllaç a l’estació meteorològica de Vives, que al mateix temps està dins d´AVAMET. Així, s’ofereix informació actualitzada cada 5 minuts de la temperatura, la pressió, les precipitacions, així com altres aspectes d’interés relacionats amb la meteorologia.

D’aquesta manera, des de l’entrada de Vives en AVAMET, Santa Magdalena s’ha convertit en un dels punts de referència en el Maestrat, quant a dades relacionades amb la meteorologia. De fet, són constants les referències a Santa Magdalena en espais especialitzats de la cadena autonòmica À Punt.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →