Inici » Notícies » Santa Magdalena entra a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET)
Actualitat

Santa Magdalena entra a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET)

1 min, 4 seg

Santa Magdalena ja ha entrat a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET), gràcies al magdalener, Ximo Vives, que s’ha incorporat com a soci de l’entitat, la qual cosa significa que la seua estació meteorològica ja és membre de la meteoxarxa.
AVAMET és una associació valenciana, que fomenta l’afició a la meteorologia com a servei d’instrucció individual, de comunicació entre afeccionats i estudis tècnics entre persones que s’interessen per aquesta ciència amb caràcter exclusivament personal i sense finalitats de lucre. Aquesta entitat i els seus socis col·laboren de manera altruista i solidària en la realització de projectes realitzats amb la meteorologia, tal com ho fa el magdalener, Ximo Vives, que des de fa uns anys i gràcies a la seua estació meteorològica, aporta constantment tot tipus de dades relacionades amb la meteorologia del municipi.

En aquest sentit, i amb l’objectiu de donar un servei més a tots els veïns i veïnes de Santa Magdalena, l’Ajuntament, a través de la seua pàgina web ofereix un enllaç a l’estació meteorològica de Vives, que al mateix temps està dins d´AVAMET. Així, s’ofereix informació actualitzada cada 5 minuts de la temperatura, la pressió, les precipitacions, així com altres aspectes d’interés relacionats amb la meteorologia.

D’aquesta manera, des de l’entrada de Vives en AVAMET, Santa Magdalena s’ha convertit en un dels punts de referència en el Maestrat, quant a dades relacionades amb la meteorologia. De fet, són constants les referències a Santa Magdalena en espais especialitzats de la cadena autonòmica À Punt.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →