Inici » Notícies » Santa Magdalena entrega cartes nadalenques als xiquets i xiquetes de la localitat
Actualitat

Santa Magdalena entrega cartes nadalenques als xiquets i xiquetes de la localitat

38 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, gràcies a la Diputació de Castelló, disposa de cartes nadalenques perquè cap xiquet i xiqueta de la població es quede sense demanar els seus regals i desitjos als Reis Mags d’Orient. La missiva, caracteritzada pels seus colors alegres i nadalencs, ha sigut editada en format físic per la Impremta Provincial de la Diputació de Castelló.

Qualsevol xiquet o xiqueta que desitge un exemplar pot passar a recollir-lo per les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, en horari d’oficina. De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h. Aquesta setmana a l’alumnat del CEIP Alberto Selma se li ha fet lliurament d’aquestes cartes.

Cal recordar, que aquest dissabte, a les 12h, el Patge Real de SSMM d’Orient visitarà Santa Magdalena per a recollir les cartes de tots els xiquets i xiquetes. Prèviament, sobre les 11h, hi haurà una xocolatada a benefici de la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el càncer.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →