Inici » Notícies » Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona
Actualitat

Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona

1 min, 4 seg


L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha sigut l’encarregat de fer la lectura del manifest del Dia de la Dona, que s’ha efectuat aquest migdia a les portes de l’Ajuntament de la localitat.

Bou ha reconegut, “totes les lluites que han encapçalat, emprés i desenvolupat les dones al llarg de la història i que han possibilitat que hui nosaltres puguem celebrar aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Aquest llegat feminista és, sens dubte, la millor inspiració per a continuar reivindicant els nostres drets i llibertats i, a al mateix temps puguem deixar un món millor a les generacions esdevenidores”.

Durant la lectura del manifest, l’alcalde de Santa Magdalena ha reconegut que: “encara tenim un llarg camí per a recórrer, millores socials per a aconseguir, drets per a consolidar i llibertats per a blindar, per a continuar avançant cap a una societat on la igualtat siga real i efectiva. Tot això implica, entre altres coses, eliminar la bretxa salarial, lluitar contra la pobresa i la seua feminització, trencar els sostres de vidre, erradicar les violències masclistes, avançar cap a la corresponsabilitat i la conciliació, i reivindicar el valor dels treballs de les cures”

L’alcalde de Santa Magdalena, ha finalitzat la seua intervenció comprometent-se a continuar amb la lluita per la igualtat, amb l’articulació de totes les mesures necessàries per a aconseguir una societat més justa i fer costat a les activitats previstes amb motiu del 8M i a la mobilització duta a terme pel moviment feminista i per les organitzacions sindicals al voltant del Dia Internacional de les Dones”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →