Inici » Notícies » Santa Magdalena es forma en alfabetització digital
Actualitat

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg

El saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha acollit diversos tallers d’alfabetització digital, impartits per Obsedi Maestrat Litoral. Els tallers que s’han celebrat són: d’una banda, d’alfabetització digital i ús del mòbil i per una altra, sobre els usos del certificat digital.

En el primer dels tallers que s’impartia es van mostrar, entre altres conceptes bàsics, les diferents eines per a sol·licitar la vida laboral, obtenció de la cita prèvia del DNI, consulta d’informació i inscripció en Labora, cerca d’ocupació, …entre altres tràmits, mentre que el segon dels tallers es va centrar en com realitzar diferents gestions utilitzant el certificat digital.

Cal recordar, que l’Ajuntament de Santa Magdalena és Punt de Registre d’Usuaris del Certificat Digital i que per tant expedeix aquests certificats, que permeten relacionar-se amb qualsevol administració. Qualsevol persona de més de 14 anys pot obtindre el seu certificat digital de ciutadà.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →