Inici » Notícies » Santa Magdalena estrena noves oficines municipals
Actualitat

Santa Magdalena estrena noves oficines municipals

56 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena que, de manera provisional, ha estat prestant els seus serveis en l’Edifici Social, ha estrenat ja les seues noves dependències municipals, després de la important reforma que s’ha dut a terme a la casa consistorial, gràcies a la subvenció de 137.870 € de la direcció general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, que ha finançat el 100% del cost de la millora de l’accessibilitat de l’edifici.

En aquest sentit, s’ha millorat l’accessibilitat de l’Ajuntament amb la instal·lació d’un ascensor i s’ha redistribuït, tant la planta baixa com la primera, per a oferir una administració molt més còmoda al servei de la ciutadania, de manera que en la planta baixa se situen els serveis administratius, secretaria, alcaldia i el despatx dels tècnics municipals, mentre que la segona planta disposa de despatx d’atenció dels serveis socials i saló de plens. Al mateix temps, s’ha dotat a l’edifici d’un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “ens urgia remodelar la casa consistorial i fer-la completament accessible per a tota la població, i aprofitant aquestes obres hem realitzat una important reforma per a millorar el servei d’atenció al públic”.

Les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena estan situada en la plaça Espanya, 9 i l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →