Inici » Notícies » Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital
Actualitat

Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital

1 min, 4 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que s’ha convertit en Punt de Registre d’Usuaris de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, la qual cosa permetrà als ciutadans i ciutadanes obtindre el certificat digital, que els permet realitzar tot tipus de tràmits de manera telemàtica, sense necessitat d’acudir de manera presencial a diferents organismes.

La sol·licitud del certificat digital és presencial i el sol·licitant haurà d’identificar-se mitjançant el seu NIF, NIE o passaport espanyol, en vigor. Alternativament, si són ciutadans estrangers, hauran d’aportar el NIE i el seu passaport en vigor.

Els certificats emesos i els serveis de confiança que presta l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica s’ajusten al que s’estableix en el Reglament 910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, de 23 de juliol de 2014, i la Llei 6/2020, d’11 de novembre, reguladora de determinats aspectes dels serveis electrònics de confiança, per la qual cosa gaudeix d’ampli reconeixement en totes les Administracions Públiques espanyoles.

Els certificats de l’Agència es troben integrats en la plataforma de validació @firma gràcies al registre de l’activitat realitzat pel Ministeri d’Economia i Empresa.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “des de l’ajuntament fem un pas més en matèria d’administració electrònica i posem en marxa aquest servei que, evita a la ciutadania haver de desplaçar-se a altres municipis per a obtindre un certificat digital. Còmodament podran vindre i sol·licitar-ho i se’ls explicarà quins són els tràmits que poden realitzar, que són moltíssims i que els permeten relacionar-se amb qualsevol administració”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena adjudica a PAVASAL les obres d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma

39 seg
Noticies

Arranca a Santa Magdalena el taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents

27 seg
Noticies

Santa Magdalena retira les palmeres afectades pel morrut roig i realitza el tractament per a evitar la propagació d’aquesta plaga

38 seg
Noticies

Oberta la matrícula per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

31 seg
Noticies

Educadores Ambientals de la Diputació visiten Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital

1 min, 4 seg
Veure més notícies →