Inici » Notícies » Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital
Actualitat

Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital

1 min, 4 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que s’ha convertit en Punt de Registre d’Usuaris de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, la qual cosa permetrà als ciutadans i ciutadanes obtindre el certificat digital, que els permet realitzar tot tipus de tràmits de manera telemàtica, sense necessitat d’acudir de manera presencial a diferents organismes.

La sol·licitud del certificat digital és presencial i el sol·licitant haurà d’identificar-se mitjançant el seu NIF, NIE o passaport espanyol, en vigor. Alternativament, si són ciutadans estrangers, hauran d’aportar el NIE i el seu passaport en vigor.

Els certificats emesos i els serveis de confiança que presta l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica s’ajusten al que s’estableix en el Reglament 910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, de 23 de juliol de 2014, i la Llei 6/2020, d’11 de novembre, reguladora de determinats aspectes dels serveis electrònics de confiança, per la qual cosa gaudeix d’ampli reconeixement en totes les Administracions Públiques espanyoles.

Els certificats de l’Agència es troben integrats en la plataforma de validació @firma gràcies al registre de l’activitat realitzat pel Ministeri d’Economia i Empresa.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “des de l’ajuntament fem un pas més en matèria d’administració electrònica i posem en marxa aquest servei que, evita a la ciutadania haver de desplaçar-se a altres municipis per a obtindre un certificat digital. Còmodament podran vindre i sol·licitar-ho i se’ls explicarà quins són els tràmits que poden realitzar, que són moltíssims i que els permeten relacionar-se amb qualsevol administració”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →