Inici » Notícies » Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital
Actualitat

Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital

1 min, 4 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que s’ha convertit en Punt de Registre d’Usuaris de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, la qual cosa permetrà als ciutadans i ciutadanes obtindre el certificat digital, que els permet realitzar tot tipus de tràmits de manera telemàtica, sense necessitat d’acudir de manera presencial a diferents organismes.

La sol·licitud del certificat digital és presencial i el sol·licitant haurà d’identificar-se mitjançant el seu NIF, NIE o passaport espanyol, en vigor. Alternativament, si són ciutadans estrangers, hauran d’aportar el NIE i el seu passaport en vigor.

Els certificats emesos i els serveis de confiança que presta l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica s’ajusten al que s’estableix en el Reglament 910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, de 23 de juliol de 2014, i la Llei 6/2020, d’11 de novembre, reguladora de determinats aspectes dels serveis electrònics de confiança, per la qual cosa gaudeix d’ampli reconeixement en totes les Administracions Públiques espanyoles.

Els certificats de l’Agència es troben integrats en la plataforma de validació @firma gràcies al registre de l’activitat realitzat pel Ministeri d’Economia i Empresa.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “des de l’ajuntament fem un pas més en matèria d’administració electrònica i posem en marxa aquest servei que, evita a la ciutadania haver de desplaçar-se a altres municipis per a obtindre un certificat digital. Còmodament podran vindre i sol·licitar-ho i se’ls explicarà quins són els tràmits que poden realitzar, que són moltíssims i que els permeten relacionar-se amb qualsevol administració”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →