Inici » Notícies » Santa Magdalena finalitza les obres del Pla Castelló 135
Actualitat

Santa Magdalena finalitza les obres del Pla Castelló 135

1 min, 6 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, informa que ja s’han donat per finalitzades les obres del Pla Castelló 135, corresponents a l’anualitat del 2019 i que han suposat una inversió de més de 63.630€ per part de la Diputació de Castelló.

En concret, el consistori magdalener ha destinat els fons del Pla Castelló 135 als acabats de la segona planta de l’Edifici Social. D’aquesta manera, s’ha col·locat tot el paviment de gres ceràmic d’aquesta planta, s’han finalitzat les escales amb pedra natural i s’ha realitzat la tabiqueria de distribució de la zona de circulacions i sales, mitjançant mampares prefabricades.

“Aquesta segona planta està concebuda perquè puga ser utilitzada, per part de diferents associacions de la localitat. En aquests moments i a causa de les condicions sanitàries, marcades per la Covid-19, ens hem decantat per tres grans espais diàfans, que puguen permetre la realització d’activitats, respectant la distància de seguretat”, explica Sergio Bou, qui d’altra banda afig que. “en qualsevol moment estan preparades per a poder dividir-se en més espais”.

I és que, l’Edifici Social de Santa Magdalena està cridat a ser el punt neuràlgic de tota l’activitat social i cultural de la població. De fet, les 14 entitats socials i culturals, amb les quals compta la localitat ja estan utilitzant aquestes instal·lacions per a la realització de tota mena d’activitats. “Aquest edifici està marcant i marcarà un abans i un després en el teixit associatiu de Santa Magdalena, ja que per fi disposarem d’una instal·lació àmplia i còmoda, que serà el punt de trobada de molts dels veïns i veïnes de la població”, afirma l’alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →