Inici » Notícies » Santa Magdalena finalitza les obres del Pla Castelló 135
Actualitat

Santa Magdalena finalitza les obres del Pla Castelló 135

1 min, 6 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, informa que ja s’han donat per finalitzades les obres del Pla Castelló 135, corresponents a l’anualitat del 2019 i que han suposat una inversió de més de 63.630€ per part de la Diputació de Castelló.

En concret, el consistori magdalener ha destinat els fons del Pla Castelló 135 als acabats de la segona planta de l’Edifici Social. D’aquesta manera, s’ha col·locat tot el paviment de gres ceràmic d’aquesta planta, s’han finalitzat les escales amb pedra natural i s’ha realitzat la tabiqueria de distribució de la zona de circulacions i sales, mitjançant mampares prefabricades.

“Aquesta segona planta està concebuda perquè puga ser utilitzada, per part de diferents associacions de la localitat. En aquests moments i a causa de les condicions sanitàries, marcades per la Covid-19, ens hem decantat per tres grans espais diàfans, que puguen permetre la realització d’activitats, respectant la distància de seguretat”, explica Sergio Bou, qui d’altra banda afig que. “en qualsevol moment estan preparades per a poder dividir-se en més espais”.

I és que, l’Edifici Social de Santa Magdalena està cridat a ser el punt neuràlgic de tota l’activitat social i cultural de la població. De fet, les 14 entitats socials i culturals, amb les quals compta la localitat ja estan utilitzant aquestes instal·lacions per a la realització de tota mena d’activitats. “Aquest edifici està marcant i marcarà un abans i un després en el teixit associatiu de Santa Magdalena, ja que per fi disposarem d’una instal·lació àmplia i còmoda, que serà el punt de trobada de molts dels veïns i veïnes de la població”, afirma l’alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Veure més notícies →