Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia la programació nadalenca
Actualitat

Santa Magdalena inicia la programació nadalenca

43 seg

Santa Magdalena s’ha endinsat de ple en el Nadal i ho ha fet amb un bon nombre d’activitats, que s’han desenvolupat durant el cap de setmana. Els actes arrancaven el dissabte, 18 de desembre amb una Xocolatada, organitzada per la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i l’arribada del Patge Real, a càrrec de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet.

A la vesprada, l’Auditori Municipal acollia el concert de Nadal de l’Agrupació Musical i de l’Escola de Música, mentre que el diumenge se celebrava també a l’Auditori l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís.

Els actes del cap de setmana concloïen amb l’actuació del Ball de Sant Vito, que van representar l’obra, El Rei Mides i les metamorfosi.

Des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es recorda, que respecte a la programació de Nadal, tots els assistents als actes que es realitzen en interiors, amb aforament superior a 50 persones, estan obligats a acreditar el certificat Covid per a poder entrar i participar en aquest esdeveniment.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →