Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia la programació nadalenca
Actualitat

Santa Magdalena inicia la programació nadalenca

43 seg

Santa Magdalena s’ha endinsat de ple en el Nadal i ho ha fet amb un bon nombre d’activitats, que s’han desenvolupat durant el cap de setmana. Els actes arrancaven el dissabte, 18 de desembre amb una Xocolatada, organitzada per la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i l’arribada del Patge Real, a càrrec de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet.

A la vesprada, l’Auditori Municipal acollia el concert de Nadal de l’Agrupació Musical i de l’Escola de Música, mentre que el diumenge se celebrava també a l’Auditori l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís.

Els actes del cap de setmana concloïen amb l’actuació del Ball de Sant Vito, que van representar l’obra, El Rei Mides i les metamorfosi.

Des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es recorda, que respecte a la programació de Nadal, tots els assistents als actes que es realitzen en interiors, amb aforament superior a 50 persones, estan obligats a acreditar el certificat Covid per a poder entrar i participar en aquest esdeveniment.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →