Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia les certificacions de les obres del CEIP Albert Selma
Actualitat

Santa Magdalena inicia les certificacions de les obres del CEIP Albert Selma

33 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena, reunit de manera extraordinària, ha realitzat la primera certificació de les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, emmarcades dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha detallat que en aquesta primera certificació, que ascendeix a 37.383 €, s’inclouen totes les demolicions que s’han realitzat de l’antic edifici, així com la retirada del porxo i l’excavació del forjat sanitari. Aquesta certificació serà ara remesa a la Generalitat, que és qui es farà càrrec del pagament d’aquestes obres d’ampliació i millora del col·legi públic.

L’alcalde de Santa Magdalena va explicar, durant la sessió plenària que, les obres avancen segons els terminis marcats i que “cada setmana realitzem una reunió amb els responsables dels treballs per a comprovar la correcta execució d’aquests”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →