Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia les certificacions de les obres del CEIP Albert Selma
Actualitat

Santa Magdalena inicia les certificacions de les obres del CEIP Albert Selma

33 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena, reunit de manera extraordinària, ha realitzat la primera certificació de les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, emmarcades dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha detallat que en aquesta primera certificació, que ascendeix a 37.383 €, s’inclouen totes les demolicions que s’han realitzat de l’antic edifici, així com la retirada del porxo i l’excavació del forjat sanitari. Aquesta certificació serà ara remesa a la Generalitat, que és qui es farà càrrec del pagament d’aquestes obres d’ampliació i millora del col·legi públic.

L’alcalde de Santa Magdalena va explicar, durant la sessió plenària que, les obres avancen segons els terminis marcats i que “cada setmana realitzem una reunió amb els responsables dels treballs per a comprovar la correcta execució d’aquests”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →