Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza
Actualitat

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, informa que ja s’han iniciat els treballs del Pla Castelló Avanza 2022 de la Diputació de Castelló, que possibilitaran la finalització de les obres de l’Edifici Social. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s’ha començat a treballar en el condicionament i millora de l’arxiu històric, situat en la part superior de l’Edifici Social.

Mirton Armarios S.L és l’empresa adjudicatària d’aquests treballs, per un import de 10.156,89 € (IVA INCLÒS) i s’encarregarà de la instal·lació de mampares i prestatgeries per a una millor conservació i distribució de tot l’arxiu històric, ara traslladat fins a l’Edifici Social.

Al mateix temps, aquesta signatura s’encarrega de la col·locació de les cabines fenòliques en els lavabos de la segona planta, de manera que quedaran ja completament finalitzats i llestos per al seu ús.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →