Inici » Notícies » Santa Magdalena millora la senyalització dels seus recursos turístics
Actualitat

Santa Magdalena millora la senyalització dels seus recursos turístics

1 min, 6 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis, a través d’una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme de 16.241 €, ha procedit a la instal·lació d’una sèrie de panells indicatius, amb l’objectiu de millorar la senyalització dels diferents recursos turístics i patrimonials.

En aquest sentit, s’ha col·locat un panell indicatiu en la plaça de l’església, en el qual s’ofereix informació tant de l’església parroquial com de la Capella, un altre en el pont històric i un tercer a l’inici de la sendera d’accés al castell Polpís. Aquests panells indicatius estan en anglés, valencià i castellà i ofereixen informació històrica sobre els recursos.

D’altra banda i dins d’aquesta mateixa subvenció de la Generalitat, s’han instal·lat dues pantalles interactives, una en l’avinguda del Dr. Luis Torres Morera, al costat de la Ludoteca Municipal i una altra a les portes d’Edifici Social, en l’accés sud de Santa Magdalena, que mostren tot tipus d’informació del municipi, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. A més,  Turisme Comunitat Valenciana també ha concedit una altra subvenció de 10.000 € amb la qual se sufraguen els costos de l’informador turístic.

“Santa Magdalena és una de les portes d’entrada al Parc Natural de la Serra d´Irta i són molts els visitants, que atrets pel nostre patrimoni natural i també per la riquesa cultural i patrimonial de la nostra població decideixen visitar-nos i a poc a poc intentem millorar tots els nostres recursos, gràcies a ajudes com aquesta de la Generalitat Valenciana, que aposta pel turisme rural, pel turisme d’interior”, matisa Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →