Inici » Notícies » Santa Magdalena millora la senyalització dels seus recursos turístics
Actualitat

Santa Magdalena millora la senyalització dels seus recursos turístics

1 min, 6 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis, a través d’una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme de 16.241 €, ha procedit a la instal·lació d’una sèrie de panells indicatius, amb l’objectiu de millorar la senyalització dels diferents recursos turístics i patrimonials.

En aquest sentit, s’ha col·locat un panell indicatiu en la plaça de l’església, en el qual s’ofereix informació tant de l’església parroquial com de la Capella, un altre en el pont històric i un tercer a l’inici de la sendera d’accés al castell Polpís. Aquests panells indicatius estan en anglés, valencià i castellà i ofereixen informació històrica sobre els recursos.

D’altra banda i dins d’aquesta mateixa subvenció de la Generalitat, s’han instal·lat dues pantalles interactives, una en l’avinguda del Dr. Luis Torres Morera, al costat de la Ludoteca Municipal i una altra a les portes d’Edifici Social, en l’accés sud de Santa Magdalena, que mostren tot tipus d’informació del municipi, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. A més,  Turisme Comunitat Valenciana també ha concedit una altra subvenció de 10.000 € amb la qual se sufraguen els costos de l’informador turístic.

“Santa Magdalena és una de les portes d’entrada al Parc Natural de la Serra d´Irta i són molts els visitants, que atrets pel nostre patrimoni natural i també per la riquesa cultural i patrimonial de la nostra població decideixen visitar-nos i a poc a poc intentem millorar tots els nostres recursos, gràcies a ajudes com aquesta de la Generalitat Valenciana, que aposta pel turisme rural, pel turisme d’interior”, matisa Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Sin categoría

Obert el termini d´inscripció per al sopar de la Nit de Cap d´Any a Santa Magdalena

1 min, 9 seg
Sin categoría

Santa Magdalena millora la senyalització dels seus recursos turístics

1 min, 6 seg
Sin categoría

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

42 seg
Sin categoría

Santa Magdalena rebrà 111.521 € del Fons de Cooperació i del Pla Castelló 135 de la Diputació en 2020

45 seg
Sin categoría

L’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena celebra Santa Catalina amb una xocolatada

24 seg
Sin categoría

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena llesta per a celebrar Santa Cecilia

27 seg
Veure més notícies →