Inici » Notícies » Santa Magdalena millorarà l’entorn de l’Edifici Social a través del Pla Reactivem Castelló
Actualitat

Santa Magdalena millorarà l’entorn de l’Edifici Social a través del Pla Reactivem Castelló

42 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, informa que l’Ajuntament de la localitat ja ha presentat la seua sol·licitud d’actuació per al Pla Reactivem Castelló-Obres 2021 de la Diputació de Castelló. En aquest sentit, Bou avança que Santa Magdalena rebrà un total de 36.360 €, del Pla provincial, que serviran per a millorar tot l’entorn de l’Edifici Social.

Bou explica que es “pavimentaran les voreres circumdants a l’Edifici Social, incorporant solucions per a millorar l’accessibilitat i seguretat d’ús”. Al mateix temps s’instal·larà “il·luminació eficient (tipus led) amb fanals de bàcul i projecció de feix lluminós cap a la part inferior i se senyalitzarà de manera lluminosa amb energia renovable el recorregut de l’entorn de l’edifici social”.

D’altra banda, a través del Pla Reactivem Castelló-Obres es procedirà a la senyalització dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics existents, integrats en la vorera de la façana principal de l’edifici i es col·locarà mobiliari urbà per a facilitar el seu ús i gaudi per part de la ciutadania.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →