Inici » Notícies » Santa Magdalena millorarà l’entorn de l’Edifici Social a través del Pla Reactivem Castelló
Actualitat

Santa Magdalena millorarà l’entorn de l’Edifici Social a través del Pla Reactivem Castelló

42 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, informa que l’Ajuntament de la localitat ja ha presentat la seua sol·licitud d’actuació per al Pla Reactivem Castelló-Obres 2021 de la Diputació de Castelló. En aquest sentit, Bou avança que Santa Magdalena rebrà un total de 36.360 €, del Pla provincial, que serviran per a millorar tot l’entorn de l’Edifici Social.

Bou explica que es “pavimentaran les voreres circumdants a l’Edifici Social, incorporant solucions per a millorar l’accessibilitat i seguretat d’ús”. Al mateix temps s’instal·larà “il·luminació eficient (tipus led) amb fanals de bàcul i projecció de feix lluminós cap a la part inferior i se senyalitzarà de manera lluminosa amb energia renovable el recorregut de l’entorn de l’edifici social”.

D’altra banda, a través del Pla Reactivem Castelló-Obres es procedirà a la senyalització dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics existents, integrats en la vorera de la façana principal de l’edifici i es col·locarà mobiliari urbà per a facilitar el seu ús i gaudi per part de la ciutadania.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →