Inici » Notícies » Santa Magdalena mostra la seua tradició musical
Actualitat

Santa Magdalena mostra la seua tradició musical

59 seg

expo2

Inaugurada l’exposició, ‘Mans Artesanes. La música al nostre poble’

Santa Magdalena de Polpís entra ja de ple en la recta final de les seues Festes Patronals 2019 i ho fa amb una gran varietat d’actes, entre els quals destaca la inauguració, a La Capella, de l’exposició, ‘Mans Artesanes. La música al nostre poble’, en la qual es mostra la llarga tradició musical de la població, amb una sèrie d’instruments molt antics, roba de músic, tant de banda com de dolçainer i dolçainera i fotografies, que han sigut cedides, per a l’ocasió, per diversos veïns de la localitat i entitats com l’Agrupació Musical de Santa Magdalena.

Les Festeres i Festers 2019, al costat de l’alcalde i corporació municipal van ser, ahir dijous, els encarregats d’inaugurar la mostra, que al llarg de la jornada d´avui romandrà oberta al públic. A més, prop de 50 persones van gaudir de la ‘sardinada’, oferida per l’Ajuntament. I és que, la gastronomia va ser un dels plats forts del dia, ja que també es va celebrar la Festa de les Paelles, en la qual les diferents colles van mostrar els seus dots culinaris. A la vesprada, els caps de bestiar braus de Benavent de Quatretonda van sorprendre a tot el públic assistent al recinte taurí.

La jornada es tancava amb el concert de Los Inhumanos, que amb els seus temes més coneguts, van omplir la pista del pavelló poliesportiu de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →