Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a la Ludoteca Municipal
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini d’inscripció per a la Ludoteca Municipal

39 seg

El departament d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, ja està obert el termini d’inscripció de l’alumnat, que el pròxim curs serà usuari de la Ludoteca Municipal.
Totes les famílies, amb xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre 1 i 3 anys, que estiguen interessades a iniciar el curs 2020/21 en la Ludoteca de Santa Magdalena, hauran de formalitzar la seua inscripció en les oficines del consistori, de dilluns a divendres, en horari d’oficina (de 9 a 13h i de 16 a 20.30h).
“La Ludoteca Municipal és un recurs de l’Ajuntament de Santa Magdalena, totalment gratuït, destinat a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys, que a més de permetre una conciliació de la vida laboral i familiar, afavoreix l’aprenentatge dels més xicotets en la seua etapa pre escolar”, comenta Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.
La instal·lació, després que s´haja dut a terme una sèrie de millores, ja està llesta per a obrir les seues portes el mes vinent, a l’octubre.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →