Inici » Notícies » Santa Magdalena organitza la xarrada “Per a presumir no cal patir”
Actualitat

Santa Magdalena organitza la xarrada “Per a presumir no cal patir”

35 seg

L’Auditori de Santa Magdalena acollirà dijous que ve, 7 d’abril, a les 18h, una xarrada sota el títol “Per a presumir no cal patir. Bellesa, salut i sexualització del cos de les dones”, que s’impartirà per part de l’equip de prevenció i sensibilització del Centre Dona Rural i d’Interior de Sant Mateu.

Es tracta d’un dels actes organitzats amb motiu del Dia de la Dona, que a més tancarà la programació d’aquesta edició. L’entrada és lliure i gratuïta.

Cal recordar que, el Centre Dona Rural de Sant Mateu forma part d’una xarxa de centres, que es va posar en marxa a l’abril de 2019 amb un doble objectiu: d’una banda donar atenció integral i especialitzada a les dones víctimes de maltractaments i visibilitzar la violència masclista en les zones rurals i d’interior i, per un altre, treballar la prevenció i la promoció en matèria d’igualtat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →