Inici » Notícies » Santa Magdalena participa activament en FITUR
Actualitat

Santa Magdalena participa activament en FITUR

41 seg

Santa Magdalena de Pulpis estarà present, un any més, en FITUR, la Fira Internacional de Turisme, que obri les seues portes demà a Madrid, en el recinte firal d´IFEMA i en la qual participen 165 països i regions de diferents continents a més de la completa oferta turística de tota Espanya.  

En aquest sentit, el Patronat Provincial de Turisme, dins de l’estand de Comunitat Valenciana, presenta un any més la seua oferta turística, en la qual també estarà present Santa Magdalena de Pulpis, amb la cartelleria editada per l’àrea de Turisme de la Diputació de Castelló.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “com en anteriors edicions la nostra localitat també està present en FITUR, que és un aparador obert al món i ho fa gràcies al patronat provincial de Turisme, que ens ofereix a les diferents localitats la possibilitat de participar. En el nostre cas, per a mostrar la nostra riquesa paisatgística, la nostra essència natural”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →