Inici » Notícies » Santa Magdalena participa activament en les taules de treball de l´Obsedi Maestrat
Actualitat

Santa Magdalena participa activament en les taules de treball de l´Obsedi Maestrat

1 min, 17 seg

obsedi3

L’espai empresarial, ACTIBEN, en l’antiga seu d´AIDIMA, de Benicarló, ha sigut el lloc en el qual s’han celebrat les taules de treball, organitzades per l´Obsedi Maestrat, un programa que es troba dins del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral del qual formen part Santa Magdalena, Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, tècnics del consistori i la General Manager de Mármoles Serrat, Marta Serrat, han participat activament, tant en la taula dirigida a empreses com en la dedicada a la formació.

La primera d’aquestes taules de treball, es desenvolupava el divendres, 20 de setembre i va comptar amb la participació de Vicente Budí, director de l’Institut Interuniversitari de desenvolupament local de l’UJI, Aguas Vivas Salom, directora del servei Labora Empreses i gerents de diverses empreses de la comarca, que en una posterior taula redona van plantejar les necessitats de personal titulat i format en diferents camps com el de la indústria química o l’agrícola.

D’altra banda, el dilluns 23 de setembre, es va abordar el camp formatiu i l’oferta existent a la comarca del Baix Maestrat, posant l’accent principalment en la formació dual i els certificats de professionalitat. En aquesta sessió van participar empresaris, directors dels IES de la zona, representants d’AMPA i alcaldes i alcaldesses dels municipis, que formen part del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, es va encarregar de clausurar la jornada.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha valorat les taules de treball com “molt positives perquè sobretot ens han permés conéixer quines són les demandes de personal, de les diferents empreses, que al mateix temps han plantejat el tipus de formació específica que necessiten, perquè aquesta es puga oferir a la comarca del Baix Maestrat”.

Demà dimecres, tindrà lloc l’última taula de treball, dirigida única i exclusivament a les administracions.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →