Inici » Notícies » Santa Magdalena participa activament en el programa Xarxa Salut de la Generalitat
Actualitat

Santa Magdalena participa activament en el programa Xarxa Salut de la Generalitat

1 min, 8 seg

reunio1

L’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís després de formalitzar la seua adhesió al programa Xarxa Salut, ha participat, a Sant Mateu, en una reunió de treball amb els municipis de la comarca del Baix Maestrat, que formen part de la mateixa. En aquesta sessió de treball, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha pogut conéixer quins són els avantatges de pertànyer a la Xarxa Salut.

Xarxa Salut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana, adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat, que té el compromís de desenvolupar accions de promoció de la salut local.

D’aquesta manera, Bou ha destacat que el fet de pertànyer a la Xarxa, “ens permetrà accedir a subvencions que des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es convoquen a aquest efecte, participar en Jornades, Seminaris i Tallers orientats a l’intercanvi d’experiències de promoció de la salut entre municipis de la Comunitat Valenciana, divulgar les experiències i activitats a través de l’Observatori Valencià de Salut, obtindre resultats de millora de la salut i qualitat de vida de la població i d’entorns del municipi, millorar la participació, la convivència i la cohesió social en el municipi i contribuir a la reducció de desigualtats en salut en l’àmbit local”.
En aquest sentit, l’Ajuntament de Santa Magdalena participarà dins del mes d’octubre un curs de promoció de la salut local: priorització d’accions comunitàries, planificació del desenvolupament i avaluació, que els permetrà començar a treballar en la promoció de la salut en la localitat, amb la creació d’un grup promotor, compost per agents locals, que liderarà les accions a realitzar en Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →