Inici » Notícies » Santa Magdalena participa en la commemoració del 20é Aniversari del Parc Natural de la Serra d´Irta
Actualitat

Santa Magdalena participa en la commemoració del 20é Aniversari del Parc Natural de la Serra d´Irta

1 min, 13 seg

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha presidit aquest migdia, en Alcossebre, els actes de celebració del 20é Aniversari del Parc Natural de la Serra d´Irta, acompanyada de la secretària autonòmica, Paula Tuzón, i del director general de Medi natural, Julio Gómez. L’acte ha comptat, a més, amb el director de la Junta Rectora del Parc, Joan Barceló, i amb els alcaldes dels termes municipals pels quals discorren les 12.000 hectàrees de superfície protegida: Alcalà de Xivert-Alcossebre, Peníscola i Santa Magdalena de Polpis.

Mollà, ha destacat l’esforç realitzat per la Generalitat per a millorar la protecció d’una de les últimes serres verges del Mediterrani occidental. Un esforç que no haguera sigut possible sense el suport de la societat per a preservar un dels espais més singulars de la Comunitat Valenciana.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, al costat de la resta d’edils dels municipis que formen part del Parc, ha intervingut durant l’acte, recordant la gran labor de preservació que llauradors, pescadors i caçadors han realitzat durant anys en aquest espai tan singular al costat del Mediterrani.

Bou ha demanat a la consellera que continue “preservant el ric patrimoni mediambiental, sense oblidar a aquells que vivim en aquest territori, i per a qui la Serra d´Irta és també un motor econòmic”.

Diumenge que ve, dia 15 de maig, en el CESAL d´Alcossebre se celebrarà una jornada festiva recordant a través d’imatges els 20 anys de la declaració del Parc Natural de la Serra d´Irta. Hi haurà projeccions i tertúlies-col·loquis. A més, es podrà veure l’exposició de dibuixos que els alumnes dels col·legis de Santa Magdalena, Alcalà de Xivert-Alcossebre i Peníscola han realitzat per a celebrar el 20é aniversari del paratge.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →