Inici » Notícies » Santa Magdalena posa en marxa un taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents
Actualitat

Santa Magdalena posa en marxa un taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents

45 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, gràcies al Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló, es posa en marxa un taller, gratuït, de formació bàsica en cures a persones majors dependents.

La formació es realitzarà els dies: 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de setembre, en horari de 9 a 14h, en l’Edifici Social de la localitat.Segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, “es tracta d’un taller teoricopràctic de coneixements necessaris per a poder treballar en la cura de persones majors dependents en l’àmbit domiciliari, residencial o hospitalari”.

D’aquesta manera, en grups limitats de 8 a 15 alumnes s’ofereix tot tipus de formació a l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la seua inserció en el mercat laboral, ja que aquest taller està dirigit a persones, que vulguen treballar en la cura de persones majors dependents en qualsevol àmbit.

Totes les persones que vulguen inscriure’s poden fer-ho a través del següent enllaç: https://bit.ly/3bgonkk o bé de manera presencial en la primera planta de l’Edifici Social, on han sigut traslladades les oficines de l’ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →