Inici » Notícies » Santa Magdalena posa en marxa un taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents
Actualitat

Santa Magdalena posa en marxa un taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents

45 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, gràcies al Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló, es posa en marxa un taller, gratuït, de formació bàsica en cures a persones majors dependents.

La formació es realitzarà els dies: 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de setembre, en horari de 9 a 14h, en l’Edifici Social de la localitat.Segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, “es tracta d’un taller teoricopràctic de coneixements necessaris per a poder treballar en la cura de persones majors dependents en l’àmbit domiciliari, residencial o hospitalari”.

D’aquesta manera, en grups limitats de 8 a 15 alumnes s’ofereix tot tipus de formació a l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la seua inserció en el mercat laboral, ja que aquest taller està dirigit a persones, que vulguen treballar en la cura de persones majors dependents en qualsevol àmbit.

Totes les persones que vulguen inscriure’s poden fer-ho a través del següent enllaç: https://bit.ly/3bgonkk o bé de manera presencial en la primera planta de l’Edifici Social, on han sigut traslladades les oficines de l’ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →