Inici » Notícies » Santa Magdalena posa en marxa un curs de cuidadors no professionals de persones amb dependència
Actualitat

Santa Magdalena posa en marxa un curs de cuidadors no professionals de persones amb dependència

44 seg

curscuidadors2

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través del departament de Serveis Socials, ha posat en marxa un curs de cuidadors no professionals de persones en situació de dependència, amb l’objectiu de dotar a aquests cuidadors de més recursos i competències per a realitzar aquestes cures.

El curs té una duració de 26 hores i es realitza tots els dilluns, dimecres i divendres del mes d’octubre, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena, amb una assistència de 14 cuidadors no professionals de persones dependents.

“Estem dotant a aquests cuidadors, no professionals, de competències i habilitats perquè es puguen desenvoldre molt millor en la cura dels seus familiars dependents, analitzem el seu paper i sobretot posem damunt de la taula experiències comunes a tots ells, que els ajuden a tots i totes en el seu dia a dia”, explica Raquel Escrig, treballadora social i responsable d’aquest curs.

En els pròxims dies, Bàrbara Ebrí, auxiliar del Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Santa Magdalena, explicarà també diferents maniobres posturals, amb l’objectiu de facilitar el treball dels cuidadors.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →