Inici » Notícies » Santa Magdalena posa en marxa un curs de cuidadors no professionals de persones amb dependència
Actualitat

Santa Magdalena posa en marxa un curs de cuidadors no professionals de persones amb dependència

44 seg

curscuidadors2

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través del departament de Serveis Socials, ha posat en marxa un curs de cuidadors no professionals de persones en situació de dependència, amb l’objectiu de dotar a aquests cuidadors de més recursos i competències per a realitzar aquestes cures.

El curs té una duració de 26 hores i es realitza tots els dilluns, dimecres i divendres del mes d’octubre, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena, amb una assistència de 14 cuidadors no professionals de persones dependents.

“Estem dotant a aquests cuidadors, no professionals, de competències i habilitats perquè es puguen desenvoldre molt millor en la cura dels seus familiars dependents, analitzem el seu paper i sobretot posem damunt de la taula experiències comunes a tots ells, que els ajuden a tots i totes en el seu dia a dia”, explica Raquel Escrig, treballadora social i responsable d’aquest curs.

En els pròxims dies, Bàrbara Ebrí, auxiliar del Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Santa Magdalena, explicarà també diferents maniobres posturals, amb l’objectiu de facilitar el treball dels cuidadors.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →