Inici » Notícies » Santa Magdalena programa unes intenses Festes de la Joventut
Actualitat

Santa Magdalena programa unes intenses Festes de la Joventut

46 seg

CARTELL

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el Motoclub de Bar en Bar i l´Ajuntament de Santa Magdalena, ja ha donat a conéixer la programació de les Festes de la Joventut 2019, que es celebraran el dissabte, 13 de juliol, com a avantsala de les Festes Patronals.

La programació arrancarà a les 9h amb l’esmorzar del Motoclub de Bar en Bar i posterior menjar de germanor en el Restaurant Casa Vicente. Posteriorment, a les 16h, tindrà lloc un dels actes més tradicionals, l’encreuament del pont de l´Agüelo Queixalet. Un esdeveniment, que finalitzarà amb el repartiment d’orxata per a tots els participants.

Entre les 17 i les 20h i en el poliesportiu municipal, el Motoclub de Bar en Bar realitzarà diferents proves de perícia i habilitat amb moto. El grup local, Civil·la Portman, s’encarregarà d’amenitzar amb la seua música aquesta activitat. Al mateix temps, a partir de les 18.30h, es podran degustar tota classe de pinxos.

El programa festiu continuarà amb el Concurs de Cocs, tant dolços com salats, que s’hauran d’entregar al jurat a les 19.30. Aquest concurs arriba ja a la seua onzena edició

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →