Inici » Notícies » Santa Magdalena realitza millores a la Ludoteca Municipal
Actualitat

Santa Magdalena realitza millores a la Ludoteca Municipal

49 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha aprofitat el període de vacances escolars de nadal per a realitzar una sèrie de millores en les instal·lacions de la Unitat de Conciliació Familiar, a la Ludoteca Municipal.

En concret, gràcies a la subvenció de la Diputació de Castelló, corresponent al programa Iniciatives de Benestar Social, s’ha adquirit una sèrie de material i mobiliari, encaminat a la millora de la qualitat de l’ensenyament i atenció que s’imparteix en el centre.

D’altra banda, s’ha realitzat una inversió, superior als 8.000 €, consistent en la col·locació de dos finestrals a l’aula principal, que permeten a les responsables del centre, estar pendents en tot moment de l’alumnat, adaptant la instal·lació d’aquesta manera a la normativa, que es marca de cara a la futura habilitació de la unitat de conciliació familiar com a Centre autoritzat d’Educació Infantil de Primer Cicle.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “hem adquirit material nou per a millorar la psicomotricitat fina de l’alumnat, així com mobiliari encaminat a una millor organització de la Ludoteca, a més de millorar la visibilitat de les monitores de tota l’aula, ja que hem instal·lat dues finestres que connecten directament la zona de banys amb l’aula”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →