Inici » Notícies » Santa Magdalena realitza millores a la Ludoteca Municipal
Actualitat

Santa Magdalena realitza millores a la Ludoteca Municipal

49 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha aprofitat el període de vacances escolars de nadal per a realitzar una sèrie de millores en les instal·lacions de la Unitat de Conciliació Familiar, a la Ludoteca Municipal.

En concret, gràcies a la subvenció de la Diputació de Castelló, corresponent al programa Iniciatives de Benestar Social, s’ha adquirit una sèrie de material i mobiliari, encaminat a la millora de la qualitat de l’ensenyament i atenció que s’imparteix en el centre.

D’altra banda, s’ha realitzat una inversió, superior als 8.000 €, consistent en la col·locació de dos finestrals a l’aula principal, que permeten a les responsables del centre, estar pendents en tot moment de l’alumnat, adaptant la instal·lació d’aquesta manera a la normativa, que es marca de cara a la futura habilitació de la unitat de conciliació familiar com a Centre autoritzat d’Educació Infantil de Primer Cicle.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “hem adquirit material nou per a millorar la psicomotricitat fina de l’alumnat, així com mobiliari encaminat a una millor organització de la Ludoteca, a més de millorar la visibilitat de les monitores de tota l’aula, ja que hem instal·lat dues finestres que connecten directament la zona de banys amb l’aula”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →