Inici » Notícies » Santa Magdalena reobri edificis públics i parcs després de la millora de les dades de contagi de Covid19
Actualitat

Santa Magdalena reobri edificis públics i parcs després de la millora de les dades de contagi de Covid19

52 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, a través d’una resolució d’alcaldia, ha decidit tornar a obrir els edificis i espais públics, així com els parcs infantils i pistes poliesportives, que estaven tancades, des del 13 de novembre. Bou després de l’última actualització de les dades de contagi de la Covid19, per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en els quals es reflecteix una única PCR+ en els últims 14 dies, ha optat per tornar a obrir aquests espais.

“No hem de confiar-nos, però a la vista de les últimes dades i de l’evolució positiva de la pandèmia en el nostre municipi, crec que és el moment de tornar a obrir els edificis públics que teníem tancats i per tant recuperar, amb totes les condicions sanitàries i higièniques, l’activitat que allí es realitza”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

En el decret també es recull que, de nou, podrà tornar a realitzar-se el mercat de venda ambulant dels dilluns, així com les diferents activitats que puguen sobrevindre. No obstant això, es recomana a tota la població continuar extremant les precaucions i limitar, en la mesura que siga possible l’assistència a centres mèdics i hospitals, excepte en cas d’urgència, per a evitar el seu col·lapse.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →