Inici » Notícies » Santa Magdalena s’interessa per la posada en marxa del manual de qualitat cicloturista de la Diputació
Actualitat

Santa Magdalena s’interessa per la posada en marxa del manual de qualitat cicloturista de la Diputació

1 min, 1 seg

El Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló ha presentat el manual de qualitat de destinació cicloturista, elaborat per l’empresa, Bikefriendly, un manual pel qual s’ha interessat l’Ajuntament de Santa Magdalena, ja que aquesta és una de les línies de treball, que des de l’àrea de Turisme es pretén impulsar, ja que el municipi compta amb nombroses rutes senyalitzades per a la pràctica de tota mena de modalitats ciclistes.

Virginia Martí, diputada de Turisme, acompanyada de Carlos Martín, en representació de Bikefriendly, va donar a conéixer a ajuntaments i empreses del sector turístic i vinculades al món del ciclisme, els diferents paquets turístics, que la Diputació vol posar en valor per a aconseguir llançar la marca Castelló, territori ciclista.

“La nostra localitat, és una destinació cicloturista, per excel·lència. De fet, són nombrosos els ciclistes que aprofiten la riquesa paisatgística del Parc Natural de la Serra d´Irta per a practicar esport amb unes vistes immillorables”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

La presentació del manual de qualitat de la destinació cicloturista és només el primer pas de cara a la consecució de l’objectiu principal, que no és un altre que llançar un producte turístic nou a la província de Castelló, que cada vegada compta amb més adeptes. En aquest sentit, s’establiran unes taules de treball amb tots els sectors implicats, taules en les quals l’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha mostrat el seu interés a participar.

Notícies relacionades

Noticies

El projecte d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma seleccionat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a ser subvencionat

49 seg
Noticies

Lliurament d’orles de la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena

38 seg
Noticies

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg
Noticies

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg
Noticies

Santa Magdalena instal·la el cercat de l’aulari provisional del CEIP Albert Selma

22 seg
Noticies

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg
Veure més notícies →