Inici » Notícies » Santa Magdalena s’interessa per la posada en marxa del manual de qualitat cicloturista de la Diputació
Actualitat

Santa Magdalena s’interessa per la posada en marxa del manual de qualitat cicloturista de la Diputació

1 min, 1 seg

El Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló ha presentat el manual de qualitat de destinació cicloturista, elaborat per l’empresa, Bikefriendly, un manual pel qual s’ha interessat l’Ajuntament de Santa Magdalena, ja que aquesta és una de les línies de treball, que des de l’àrea de Turisme es pretén impulsar, ja que el municipi compta amb nombroses rutes senyalitzades per a la pràctica de tota mena de modalitats ciclistes.

Virginia Martí, diputada de Turisme, acompanyada de Carlos Martín, en representació de Bikefriendly, va donar a conéixer a ajuntaments i empreses del sector turístic i vinculades al món del ciclisme, els diferents paquets turístics, que la Diputació vol posar en valor per a aconseguir llançar la marca Castelló, territori ciclista.

“La nostra localitat, és una destinació cicloturista, per excel·lència. De fet, són nombrosos els ciclistes que aprofiten la riquesa paisatgística del Parc Natural de la Serra d´Irta per a practicar esport amb unes vistes immillorables”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

La presentació del manual de qualitat de la destinació cicloturista és només el primer pas de cara a la consecució de l’objectiu principal, que no és un altre que llançar un producte turístic nou a la província de Castelló, que cada vegada compta amb més adeptes. En aquest sentit, s’establiran unes taules de treball amb tots els sectors implicats, taules en les quals l’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha mostrat el seu interés a participar.

Notícies relacionades

Sin categoría

Obert el termini d´inscripció per al sopar de la Nit de Cap d´Any a Santa Magdalena

1 min, 9 seg
Sin categoría

Santa Magdalena millora la senyalització dels seus recursos turístics

1 min, 6 seg
Sin categoría

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

42 seg
Sin categoría

Santa Magdalena rebrà 111.521 € del Fons de Cooperació i del Pla Castelló 135 de la Diputació en 2020

45 seg
Sin categoría

L’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena celebra Santa Catalina amb una xocolatada

24 seg
Sin categoría

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena llesta per a celebrar Santa Cecilia

27 seg
Veure més notícies →