Inici » Notícies » Santa Magdalena s’interessa per la posada en marxa del manual de qualitat cicloturista de la Diputació
Actualitat

Santa Magdalena s’interessa per la posada en marxa del manual de qualitat cicloturista de la Diputació

1 min, 1 seg

El Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló ha presentat el manual de qualitat de destinació cicloturista, elaborat per l’empresa, Bikefriendly, un manual pel qual s’ha interessat l’Ajuntament de Santa Magdalena, ja que aquesta és una de les línies de treball, que des de l’àrea de Turisme es pretén impulsar, ja que el municipi compta amb nombroses rutes senyalitzades per a la pràctica de tota mena de modalitats ciclistes.

Virginia Martí, diputada de Turisme, acompanyada de Carlos Martín, en representació de Bikefriendly, va donar a conéixer a ajuntaments i empreses del sector turístic i vinculades al món del ciclisme, els diferents paquets turístics, que la Diputació vol posar en valor per a aconseguir llançar la marca Castelló, territori ciclista.

“La nostra localitat, és una destinació cicloturista, per excel·lència. De fet, són nombrosos els ciclistes que aprofiten la riquesa paisatgística del Parc Natural de la Serra d´Irta per a practicar esport amb unes vistes immillorables”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

La presentació del manual de qualitat de la destinació cicloturista és només el primer pas de cara a la consecució de l’objectiu principal, que no és un altre que llançar un producte turístic nou a la província de Castelló, que cada vegada compta amb més adeptes. En aquest sentit, s’establiran unes taules de treball amb tots els sectors implicats, taules en les quals l’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha mostrat el seu interés a participar.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →